OpenBazaar, blockchain, eticaret, blockchain haberleri
OpenBazaar Blockchain

OpenBazaar’ın merkezi olmayan pazar platformu için ilk yatırım turu başarılı geçti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyadaki en büyük merkezi olmayan pazar yerini yaratmak için OpenBazaar ekibi hayallerini gerçeğe dönüştürmeye başladı.

OB1’den sonra vites arttıran OpenBazaar’ın, 5 milyon dolarlık bir A serisi turu tamamladıklarını açıkladı.

Kripto para birimleri ve Blockchain’in gün geçtikçe daha popüler hale gelmesiyle birlikte, OpenBazaar sektörde önemli bir büyüme görüyor. Yaptıları A turu ile hayal edilen gelişmeleri gerçeğe yansıtmak için oldukça yardımcı olacağını duyurdu.

Şu anda, OpenBazaar satıcı ve alıcılara güvenli alışveriş sağlayan ve komisyon içermeyen bir şekilde ürün satın alma olanağı sağlayan tek e-ticaret pazarıdır. OpenBazaar, 2018’de ödeme seçeneklerini genişleterek  Zcash ve Bitcoin Cash ile ödemeleri kabul etmeye başladı.

Başarılı geçen A serisi fon toplama, bu pazar için oldukça umut vaad edici bir gelişme. Finansman turu OMERS Ventures adlı OMERS emeklilik fonunun girişim sermayesi departmanı tarafından yönetildi.

Bu turda, Bitmain, Digital Currency Group, BlueYard Capital, Union Square Ventures ve Andreessen Horowitz gibi birçok önemli yatırımcı vardı. OMERS Ventures Yönetim Kurulu Başkanı Jim Orlando, bu girişime katılma konusundaki heyecanından bahsetti ve OpenBazaar ekibinin üzerinde çalıştığı ileriye dönük projeler için geleceği ne beklediğini görmeyi dört gözle beklediklerini kaydetti.

OpenBazaar gelecek planları

Önümüzdeki yıl için planlarından bazıları, kullanıcıların birbirleriyle işlem yapabilmeleri için kullanabilecekleri yöntemlerin sayısını artırmaya devam etmenin yanı sıra, bu uygulamanın mobil ve web sürümlerini yayınlamayı da içeriyor. Aynı zamanda daha çok kripto para ile ödeme imkanını getirmek istiyorlar. OB1 CEO’su Brian Hoffman, ekibin şu anki güçlü uluslararası yatırımcı kadrosuyla birlikte Bitmain ve OMERS Ventures gibi değerli yatırımcılarla işbirliği yapmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Hem bireylerin hem de işletme sahiplerinin endüstride son zamanlarda katı bir şekilde kontrol edilen eski e-ticaret sisteminden uzaklaşmasına yardım etmeye odaklanmak istiyorlar. Bunun yerine, Şirket bağımsız, adil ve özgür bir e-ticaret ortamına sahip olmayı hedefliyor. Eğer bu önemli büyüme devam ederse, Amazon severlerin koltuklarında OpenBazaar’ın yaptığı her şeyi yakından takip edeceğinden emin olabilirsiniz.

Ccn

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin