New York Konağı kripto para karşılığında satılığa çıkartıldı
New York Konağı kripto para karşılığında satılığa çıkartıldı

New York Konağı kripto para karşılığında satılığa çıkartıldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

New York Konağı kripto para karşılığında satılığa çıkartıldı. New York’un Yukarı Doğu Yakası’ndaki 6 katlı bir konak 30 milyon dolara kripto paralar ile ise 45 milyon dolara satılığa çıkartıldı.

New York Konağı satışı için Bitcoin, Ethereum veya Ripple kabul edilecek

Blockchain seed ve melek yatırımcı olan Claudio Guazzoni de Zanett, mülkün satışı için Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) veya Ripple (XRP) kabul edeceklerini belirtiyor. Kripto para ile satış fiyatının daha yüksek belirlenmesinin nedeninin ise kripto para piyasalarının belirsizliği olduğu söyleniyor. Claudio Guazzoni de Zanett konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Bu sektöre gerçekten inanıyorum ama çok değişken olduğu bir gerçek. İki hafta içinde fiyatlarda %60 oranında bir düşüş yaşanabiliyor.

Zannet, 1992 yılında Zanett Asset Management adlı hedge fonunu  kurdu

Claudio Guazzoni de Zannet 1992 yılında Zanett Asset Management adlı hedge fonunu  kurdu. 2015 yılında ise kendi tanımına göre “Kripto para ve Blockchain yatırımları+ABD çapında küçük veya orta ölçekli sermaye piyasaları odaklı çoklu yönetime sahip bir Master/Feeder Hedge Fonu” olarak geçen Lyster-Zanett’i kurdu.

Artık kripto para birimleri ile emlak satışı yapılıyor

Halihazırda listelenen bu şehir evi, Zanett ve eşinin New York yasalarına göre aykırı olan, 30 günden kısa konaklamalar için odaları kiraya vermeleri sebebiyle 8.000 dolar para cezasına çarptırıldı.

Dünyanın dört bir yanındaki şehirlerde, kripto para birimleri ile emlak satışları yapılmaya başlandı. Bitcoin, bir emlak anlaşmasına önemli bir artı değer katıyor. Daha önce yapılan bir haberde Miami, Dubai, New York, Lake Tahoe ve Bali gibi şehirlerde emlak satın almak için kripto para kullanılabileceği belirtildi. Geçtiğimiz Aralık ayında da UNESCO Dünya Mirası listesine giren Ibiza‘daki 1.850 BTC değerinde bir mülk ve 570 BTC’lik bir Karayip adası  da dahil sadece Bitcoin ile alınabilecek mülkler olarak satışa çıkartıldı.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cointelegraph

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin