Litecoin ve Zcash fiyat analizi: LTC ve ZEC için izlenecek seviyeler
Litecoin ve Zcash fiyat analizi: LTC ve ZEC için izlenecek seviyeler

Litecoin (LTC) Lightning Network CoinGate’ye entegre ediliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

CoinGate, kullanıcılarından çok fazla olumlu yanıt aldıktan sonra, Litecoin (LTC) Lightning Network’ünü kabul etmeye karar verdi. CoinGate’nin LTC ağının önemini kabul ettiklerini belirten resmi açıklamasına ve böylesine büyük potansiyel ve artan taleple birlikte Litecoin’in süper hızlı ağına yöneldiklerini belirtti. Litecoin CEO’su Charlie Lee ve Litecoin vakfının desteği şu twitle memnuniyetle karşıladı:

Ödeme teknolojisinde ön planda olmak isteyen bir tüccarsanız. CoinGate, satıcı sağlayıcıya Litecoin Lightning ödemelerini kabul etmede yardımcı olan ilk kurum.

CoinGate kripto ödeme ağları arasında en büyüklerden biri

CoinGate, en büyük kripto ödeme ağlarından biri ve Litecoin entegrasyonu, hizmetini dünya çapında 4,5 milyondan fazla satıcıya yaymasına yardımcı olacak. Şu anda, müşteriler LTC’nin Lightning Network’ünü kullanarak farklı ürünler satın alabilirler. Hala erken evrelerde ve düzgün çalışmaya başladıktan sonra 4.500’den fazla satıcıya hizmet verilecek.

Litecoin (LTC), kullanıcılarına hızlı ve düşük maliyetli bir hizmet sağlayan heyecan verici bir Lightning Network sağlıyor. Litecoin ağı her geçen gün artmaya devam ederken, 100 nodeyi geçtikten bu yana kapasitesinde yüzde 90 artış olduğunu gördüler. CoinGate tarafından yapılan LTC LN’nin benimsenmesi, önümüzdeki günlerde ağını daha da büyüterek yükseltmeye ayarlanmış durumda.

2019’daki negatif görünüme rağmen Litecoin’de olumlu gelişmeler devam ediyor

Litecoin LN’i tanıtımı, CoinGate’nin benimsenmesinin yanı sıra Litecoin’in benimsenmesine de yardımcı olacak gibi duruyor. LN Litecoin’i, kabul eden ve onun CoinGate olduğunu bilen ilk tüccarlardan biri ise SurfShark. Dolayısıyla, farklı organizasyonlar bu ağın önemini anlıyor. Kullanıcıların düşük maliyetli servis ve yüksek ölçeklenebilirlik ile gizli işlem yapmalarını sağlayan çevrimiçi gizlilik sunuyor.

Dahası, Bitbill hem Android hem de iOS için Litecoin MultiSig desteği ekledi. Bitbill, en eski Bitcoin ödeme platformlarından biri ve Litecoin’in eklenmesi dijital varlık için çok iyi bir işaret. Bitbill’in ağında bulunan MultiSig ise Bitbill sunucusundan bağımsız, merkezi olmayan bir platform.

BitBill cüzdanının kullanıcıları, hesaptaki katılımcı sayısını belirleme seçeneğine sahip. Bu katılımcılar imzalarını vermek zorunda kalacaklar. Bu yüzden başlatılmış işlemlerden haberdar edilebilecekler. Kullanıcılar, Bitbill uygulaması içindeki onaylanmış ödemeleri de izleyebiliyor.

Litecoin için son zamanlardaki başarılardan bir diğeri ise 60 milyon LTC madenciliği oldu. Tüm bu güncellemeler ile Litecoin, 2019 için iyi bir izlenim ve böyle özel güncellemelerle başlamanın iyi olacağına dair ilerleme belirtileri gösterdi. Ancak, tüm bu gelişmelere rağmen, pazar hiç iyi işaretler göstermiyor. Ayı piyasası nedeniyle altcoinlerin çoğunluğu negatif bölgede işlem görüyor.

Yazımız yayına hazırlanırken, Litecoin (LTC) son 24 saat içinde yüzde 6,5 civarında düşüş gösteriyordu. 1,8 milyar dolarlık bir piyasa sermayesi olan coin, 31 dolar fiyatından işlem görüyordu. Geçen haftadan bu yana, coin Bitcoin’in negatif etkisi nedeniyle önemli ölçüde düşüş kaydetti.

cryptorecorder

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin