Popüler altcoin EOS, büyük duyuru sonrası kan kaybediyor
Popüler altcoin EOS, büyük duyuru sonrası kan kaybediyor

İşte beklenilen kısa vadeli 3 EOS fiyat tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

2018 yılının, çoğu kripto para için yüksek bir olasılıkla sona ermeyeceği aşikar hale geldi. Bitcoin ve en üstteki altcoinler neredeyse her geçen gün daha düşük seviyeleri test ediyor. Bu yılın geri kalanı izlemek aşırı derecede hoş olmayacak. Aşağıdaki üç kısa vadeli EOS fiyat tahmini grafiği fiyatın her iki yönde de kolayca hareket edebileceğini onaylıyor.

İlginç 3 EOS fiyat tahmini karşınızda

1- Ölü bir kedi sıçraması

Birkaç saat önce, EOS fiyatının kısa bir sıçrama geçirmeye hazırlandığı görülüyordu. Çoğu üst düzey yatırımcı, tüm bu harika şeyleri görmemekle birlikte, bazı üst para birimleri hızlı ard arda bazı kazanımları ile dikkat çekmeye başladı. Aliamey’e göre, bu aslında ölü bir kedi sıçramasıydı ve başka bir arıza etkili bir şekilde ortaya çıktı.

EOS için önemli destek seviyeleri, şu anki EOS fiyatının 3,45 doların altına düşeceğini öngörüyor ki bu gerçekleşti ve fiyat 3,28 dolar seviyesinden işlem görüyor. Fiyat bu seviyeyi ihlal ettiği için değerin sonunda nereye varacağına dair bir işaret yok. Önümüzdeki günler ve haftalar bu konuda EOS için çok önemli olabilir, ancak fiyatın yönü aşağı gibi görünüyor.

2- 1,43 dolara kadar düşüş

Çok ilginç bir grafik HamadaMark tarafından sunulsa da çok fazla EOS fiyatına sadık olan bir grafik değil. Görünüşte gerçek olamayacak olayları öngördüğü için değil, bunun yerine fiyatı düşük seviyelere indirebilen çok fazla baskı olduğu için.

Bu trader başlangıçta EOS fiyatının 5,12 dolara sıçramasını beklerken, bugünün Black Friday satışları yakında gerçekleşmeyecek. Bu tabloya göre 3,87 doların altındaki düşüş, fiyatı 2,29 dolara kadar götürebilir. Fiyat bu seviyeye de düşerse, 1,43 dolara kadar bir düşüş mümkün değil. Hiçbir şekilde eğlenceli bir bakış değil, ama bu zor bir gerçek.

Kısa vadeli EOS yatırımı

Bugün kripto para piyasaları ile ilgili tüm baskılar göz önüne alındığında, birçok spekülatör ellerinde yer alan her kripto parayı portföyünden çıkartmaya çalışacak. Bu durum, kripto pazarları insanların en az bekledikleri zaman kolayca yukarı doğru kayabiliyor olsa bile gerçekleşiyor. FrankDetroya sadece kısa vadeli  olarak EOS’a bakıyor ve daha fazla insanın bu gibi fırsatları aramasını bekliyor.

Bu tabloya göre, Black Friday yangın satışından bağımsız olarak EOS fiyatı 4,5 dolar altına düştü. Oldukça kolay kırılmış olmasına rağmen 3,91 dolarlık direnç sağlam duruyordu ancak aşıldı. Bu nedenle analiste göre, 2,5 dolarlık seviyelere düşüş de kesinlikle mümkün.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin