16 Kasım Stellar Lumen fiyat analizi: XLM için sıradaki hamle ne olacak?
16 Kasım Stellar Lumen fiyat analizi: XLM için sıradaki hamle ne olacak?

Stellar (XLM), Bitcoin Cash’in yerini alabilir mi? Bu nasıl gerçekleşebilir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Cash‘in piyasa değeri, Bitcoin ABC ve Bitcoin SV zincirlerini doğuran 15 Kasım’da gerçekleşen hard forktan beri yarıya indirildi. Şimdi kripto para %16 oranında düşüşle 173 dolardan işlem görüyor. Bitcoin Cash (BCH), en iyi 20 kripto para arasında benzer piyasa kaderini yaşıyor ve değerlerinin kısa sürede toparlanacağına dair kesin bir gösterge olmadan düştü. Bitcoin Cash’in öyküsünü şu andaki durumdan biraz farklı kılan şey, bu hafta dördüncü sıradaki pozisyonundan iki kez kayması. Peki Stellar (XLM), piyasada Bitcoin Cash’in yerini alabilir mi?

Piyasada Stellar (XLM) aşağı inerken Bitcoin Cash yukarı çıkıyor

Kripto pazarlarının genişletilmiş düşüş durumu, diğerlerinin ana omurgası olan Bitcoin’in rekabet gücü ve uzun vadeli canlılığı için tekrar test edildiğini gösteriyor. Yine de kripto para pozisyonunu üstte tutuyor. Bunun yanında yakın zamanda Ethereum’u piyasa değeri ile geçen Ripple ikinci sıraya yerleşti. O zamandan beri XRP bu yeni noktaya tutuldu. Stellar şimdi Bitcoin Cash’i EOS’u geçerek bir basamak aşağı itmeye çalışıyor. Bu atak haftada iki kez gerçekleşti. Bu durum Bitcoin Cash’i piyasa değeri ile Stellar’dan ayıran EOS’un performansına bağlı. Düşüş eğilimine devam etmesi halinde Stellar’ın bunu yapılabileceği anlamına geliyor.

Bitcoin Cash (BCH) fiyatı, ağır vuruyor

Bitcoin Cash üzerinden Stellar yükselebilir

Stellar’ın 2013’ten beri varlığı ve sonraki yükselişi Bitcoin ile bağlantısından dolayı olmadı. Şimdiye kadar sürdürülen yükseliş, gelişmekte olan bölgeler de dahil olmak üzere birçok ülkeye hizmet edebilecek ödeme sistemleri oluşturmak için bankaları bağlayan küresel iş piyasasına hizmet etme hedefiyle uyumlu oldu. Stellar, Ripple ile aynı pazarı hedefliyor. Her ikisi de kesintisiz sınır ötesi ödeme hizmetleri sektörünü lider olarak ele alarak küresel finansal sistemi ele geçirmeye çalışıyorlar. Bu güvenilirlik Stellar’ı Bitcoin için biraz güvenilir bir tamamlayıcı yapar gibi görünüyor. Bunun olup olmayacağını bilmek biraz zaman alacak

News.8btc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin