Huobi Borsası Çin ve Güney Kore’de yatırım fonu başlatıyor
Huobi Borsası Çin ve Güney Kore’de yatırım fonu başlatıyor

Huobi Borsası Çin ve Güney Kore’de yatırım fonu başlatıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Huobi Borsası iki ülkedeki Blockchain şirketlerini finanse etmek için bir Çin-Güney Kore yatırım fonu başlatıyor.

Huobi Borsası Çin ve Güney Kore’de yatırım fonu başlatıyor

Çin Para Ağı geçtiğimiz günlerde Huobi’nin bir Çin yatırım firması olan NewMargin Capital ve Güney Kore merkezli bir çevrimiçi aracı kurum olan Kiwoom Securities ile işbirliğini bildirdi. Huobi ekibi bu girişim için 100 milyar Kore Won (KRW)’u yatırmayı planlıyor. Güney Kore’den Kore Kalkınma Bankası ve Kore Endüstriyel Bankası gibi ünlü bankaların bir kısmı, bu ortak bağış planı ile sınırlı olarak projeye ortak olacak.

Mirae Asset Financial Group adlı bağımsız bir finansal hizmetler grubu da bu yatırım fonunun bir parçası olacak. Pekin kaynaklı kripto para platformunun yatırımcıları için 200’ün üzerinde ticaret çifti bulunuyor. Borsa şu anda çeşitli Asya ülkelerine, Kanada, Güney Kore’ye, vb. faaliyet gösteriyor. Son kaynaklardan bazıları da Huobi’nin yakında San Francisco’da bir ofis açacağını belirtiyor. Yaklaşık bir ay önce Huobi ekibi, Londra’da bir şube kurarak varlığını Avrupa’ya kadar genişletti. Huobi konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Uluslararası kripto para borsası platformu Huobi, birkaç Güney Kore ortağıyla birlikte, bir Blockchain startup​​ yatırım fonu oluşturmak için el ele veriyor.

Huobi Borsası Huobi 10’u piyasaya sürüyor

Huobi ayrıca, yatırımcılarının tek bir holding aracılığıyla birden fazla kripto paranın sistemine dahil olmasını sağlayan yeni bir kripto para birimi tabanlı döviz ticareti fonunun (ETF) piyasaya sürülmesini de duyurdu.

ETF, Huobi 10 (HB10) olarak adlandırılıyor. Burada yatırımcılar ETF’ye sadece Bitcoin, Ethereum, Tether veya Huobi Token gibi kripto para birimleri kullanarak abone olabilir. HB 10, kurumsal giriş ve çıkışın tek kripto para birimlerine etkisini azaltma yeteneğine sahip. Hizmet şu anda kripto para birimi ile ilgili ETF’ler üzerindeki düzenleyici sorunları göz önünde bulundurarak ABD’li yatırımcılar için mevcut değil.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin