Kripto Para Haber – Kripto dünyasının en merak edilen konulardan biri de Bitcoin ve Blockchain. Dünya blok zincirini ilk olarak Bitcoin ile birlikte tanıdı. Ancak bu teknoloji sadece Bitcoin için bir anlam ifade etmiyor. Tüm sektörler için kullanılabilecek bir yapıya sahip. İşte bu konu hakkında Goldman Sachs CEO’su David Solomon duygularını paylaştı.
Dünyanın önde gelen bankacılık kurumlarından biri olan Goldman Sachs’ın CEO’su David Solomon, Bitcoin ve Blockchain teknolojisi ikilemi hakkında görüşlerini bildirdi. David Solomon, blok zincirini ve diğer yeni defter tabanlı araçların uygulanmasının geleneksel finans dünyasına getirebileceği teknolojideki gelişmeleri önemsiyor. CEO Solomon ayrıca kişisel olarak Bitcoin ya da Ethereum sahibi olmadığını söyledi.
Goldman Sachs CEO’su, kripto hakkında görüşlerini paylaştı
Dünyanın en büyük bankalarından biri olan Goldman Sachs CEO’su David Solomon, Bitcoin’in arkasındaki teknolojiden daha az önemli olduğunu açıkladı. 7 Aralık Salı günü Solomon, CNBC’de Squawkbox’a bir röportaj verdi. Röportaj genellikle kripto dünyası ile ilgili oldu. David Solomon kripto varlıklar hakkında şunları söyledi:
“Bitcoin için net bir şey söyleyemem amam bireysel olarak önemsiyorum. Blok zinciri ise finansman dünyasını gelecek yıllarda daha fazla etkileyeceğini düşünüyorum. Bulunduğumuz şirketinde bu devrime katılacağına inanıyorum.”
Geleneksel bankacılık adına kripto dünyasının önemli olduğunu düşünen Goldman Sachs CEO’su David Solomon, farklı teknolojilerin geldiğini vurguladı. Solomon,
“Bence Bitcoin gerçekten anahtar değil. Kilit nokta, blok zinciri ya da henüz geliştirilmemiş diğer teknolojiler. Finansal hizmetlerin sunulma şeklinin dijitalleşme hızını nasıl etkileyeceğini önümüzdeki süreçte daha iyi göreceğiz.”
Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.