featured

Ethereum fiyat analizi: Bir günde yüzde 8 oranında artış yaşadı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yaşanan sın çöküşün ardından yatırımcıların piyasaya olan güveni sarsılmıştı. Fakat Ethereum, yaşanan en son çöküşten sağ kurtulmayı başardı. Kilit direnç seviyesi olan 4.500 dolara yaklaşıyor. Ethereum’un yaptığı toparlanma hareketleri işe piyasaya olan güven bir nebze geri geldi.

Önemli destek seviyeleri: 4.000 dolar ve 4.329 dolar

Önemli direnç seviyeleri: 4.566 dolar ve 4.868 dolar (ATH)

Kripto para piyasasında en gözde altcoin olan ETH dün 4.000 dolarlık destek seviyesini başarılı bir şekilde yeniden test etti. Bu yaşanan yeniden test etmeden beri fiyatı artıyor. Ayrıca, şimdi desteğe dönüşen direnci 4.329 dolardan kırdı. Bu momentum korunursa, Ethereum boğaları psikolojik seviyeyi 4.500 dolardan geri alabilir.

Bu yazının yazıldığı sırada ise kripto para birimi Ethereum son 24 saatte yaklaşık yüzde 8 oranında bir artış yaşadı.

Ayrıca, ETH/BTC grafiğinde ralli devam ediyor. Geçtiğimiz gün ETH/BTC oranı 0.087 ile yeni bir zirve yaptı. Bununla birlikte, Bitcoin de bugün 50.000 dolar seviyesinin üzerine çıktığı için daha fazla artış beklenebilir.

Ethereum teknik göstergeler

ethereum

İşlem Hacmi: Dün hacim çok güçlüydü. ETH 4.000 dolarlık destekten geri döner dönmez, boğalar yürürlüğe girdi. Ardından fiyatı hızla 4.200 dolara doğru itti. Bu da Ethereum’un mevcut kilit destek seviyesinde iyi korunduğunu gösterdi.

RSI: RSI geri dönüyor. Yaşanan düşüşe rağmen daha yüksek bir dip yaptığından, boğalar hızla fiyatı yukarı taşımak için geldi.

MACD: MACD, günlük zaman diliminde yükseliş eğilimine hazırlanıyor. Momentum aynı kalırsa, yükseliş bir veya iki gün uzakta gibi görünüyor. Eğer bu ihtimal gerçekleşirse Ethereum’un tüm zamanların en yüksek seviyesini yeniden test etmesi ve BTC’ye ETH/BTC çiftinde zor anlar yaşatması bekleniyor.

Ön yargı

ETH için önyargı yükselişe geçti. Bu, 4.000 dolar seviyesinin başarılı bir şekilde yeniden test edilmesinin ardından güçlü bir rallinin gerçekleşmesiyle birlikte geliyor.

Ethereum için kısa vadeli fiyat tahmini

Ethereum‘un hızlı toparlanması yatırımcıların piyasaya olan güvenini geri getirdi. Yatırımcıların risk almak için cesaretleri yeniden oluştu. Bu da fiyat hareketlerinin yakın gelecekte onu 4.500 dolar seviyesine çıkarabilecek ivmeye sahip olduğunu gösteriyor.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin