Enjinstarter ve Luna PR, blockchain oyunları için ortaklık kurdu!
Enjinstarter ve Luna PR, blockchain oyunları için ortaklık kurdu!

Enjinstarter ve Luna PR, blockchain oyunları için ortaklık kurdu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yayınlanan son habere göre oyun lansman paneli Enjinstarter ve Luna PR, metaverseler ve blockchain oyunları için gelişen bir ekosistem oluşturmak için ortaklık kuruyor. Enjinstarter; Enjin ve EFINITY için bir ekosistem geliştirmek için çalışmalara başladı.

Şu anda çok zincirli projeler üzerinde çalışmalar devam ediyor. Ekim ayının başlarında piyasaya sürülmesinden bu yana platform, Binance Smart Chain (BNB/USD), Ethereum (ETH/USD) ve Polygon (MATIC/USD) üzerindeki IDO’ları yönetiyor. Yardımcı program tokeni olan EJS, topluluğa kendi platformlarında başlatılan projeler sağlıyor.

Enjinstarter, iki ayda 9 İDO piyasaya sürdü!

Enjinstarter, sadece iki ayda 9 IDO’yu piyasaya sürmeyi başardı. En fazla başarılı olan projeler arasında The Kill Box oyunu Defina (FINA) yer alıyor.

Enjinstarter kurucu ortağı ve CEO Prakash Somosundram şu ifadeleri kullandı:

“Sermaye artıracak projelere yönelik artan ihtiyaç, güçlü anlatılar oluşturmak ve erken aşama Blockchain Oyun ve Metaverse projelerini yatırım yapmak isteyen topluluğu çekmek olacak. Bu öneriyi topluluğumuza sunmak için Luna PR ile uzun vadeli bir ortaklık üzerinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”

Luna PR kurucusu ve CEO’su Nikita Sachdev şu ifadeleri ekledi:

“Ekibim ve ben ortaklıkla ilgili heyecan duyuyoruz. Enjinstarter ekosistemi çok etkileyici ve önemli. Blockchain Gaming ve Metaverse’e odaklanmaları ve paydaşlarıyla birlikte NFT’lere ve topluluk oluşturmak için çalışıyorlar. Bunlar Blockchain endüstrisinin geleceğini tanımlayacak trendler.”

Enjinstarter, uzun vadeli stratejiler geliştirmek için her geçen gün yeni bir yeniliğe adım atıyor. Bunun yollarından biri de kullanıcılara uzun vadeli avantajlar sunmak. Lansman paneli, projelerin İlk NFT Teklifleri yoluyla fon toplanmasını sağlamak için Fungible Token (NFT) pazarının açılması da dahil olmak üzere 2021 yılının sonunda başlatılacak projeler üzerinde çalışıyor.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin