kripto ATM
Kripto kışına rağmen kripto ATM sayıları sürekli büyüyor

Coinsource Washington DC’de 20 Bitcoin ATM makinesi kuracak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Coinsource Washington DC’de 20 Bitcoin ATM makinesi kuracak. Coinsource, ABD’de yaklaşık 200 makineyle en büyük Bitcoin para çekme makineleri (BTM’ler) sağlayıcısı. Coinsource, şimdi faaliyetlerini Washington DC metropolitan bölgesine genişletiyor. Böylece kripto paraları satın almak ABD başkentindeki tüm sakinler için daha kolay hale geliyor. Bu son projeyle birlikte şirket, şu anda ABD genelinde neredeyse 200 makineyi işletiyor.

Coinsource, Amerikan sermayesine ilk girişini duyurdu

Texas merkezli Bitcoin ATM ağı sağlayıcısı olan Coinsource, Amerikan sermayesine ilk girişini duyurdu. Şirket, yerel kullanıcılardan ve satıcılardan büyük talep aldığını söyleyerek Columbia ve Maryland Bölgesi’nde yirmi BTM daha kuracak. Makineler, Washington DC’de bir düzine, Baltimore’da beş, biri Towson’da, biri Oxon Hill’de ve bir tanesi Takoma Park’ta olmak üzere, bölgedeki uygun yerlere konulacak.

Bu gelişmeden önce, şehir zaten beş farklı operatör tarafından hizmet verilen beş BTM’ye sahipti. Ayrıca, çeşitli yerel restoranlar, kitapçılar ve plak dükkanları geçen yıldan beri ödeme olarak Bitcoin kabul etmekte.

Yeni BTM’lerle ABD başkentinde kripto para işlemleri daha kolay yapılabilecek

Coinsource CEO’su Sheffield Clark konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Washington DC’yi, düzenleyicilerin merkezi olmayan para birimlerinin ve Blockchain teknolojisinin değerine ve potansiyeline baktığı bir dönüm noktasında karşılıyoruz. Zamanla tüm inovasyonumuz, ulusumuzun başkenti aracılığıyla ortaya koyacağız. Şu anda Washington DC’ye ve çevreleyen topluluklara hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz. Böylece Bitcoin’i satın alıp satmalarını kolaylaştırabiliriz.

Coinsource Washington DC’de Bitcoin ATM pazarını genişletti

Washington DC’de yapılan BTM kurulumu, Şubat ayı başlarında Rhode Island, New Hampshire ve Massachusetts’te 10 BTM’nin piyasaya sürülmesinden sonra şirket için çeyrek büyüme kaydetti. Ayrıca Coinsource bu ayın başlarında Denver, Colorado’da sekiz yeni makine tanıttı. Coinsource şu anda 18 Amerika eyaletinde 182 makineye ve ayrıca Columbia Bölgesi’ne de sahip. Coinsource CMO’su Bobby Sharp konuya yönelik şunları söyledi:

Bitcoin ATM pazarını DC’de olduğundan daha da genişlettik. En düşük fiyatlarla, özel uzaktan kayıt ve evdeki kayıtlara izin veriyoruz. Bu uygulama, özellikle merkezi olmayan para biriminin arkasındaki felsefe, insanlara özgürlük vermekle ilgili olduğu için, Coinsource için önemli. Bir şirket olarak, alt ve üst kadroya finansal özgürlüğü sağlayabildiğimizi hissediyorum ve hizmetlerimizi DC’ye getirmekten memnuniyet duyuyorum.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

News.bitcoin

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin