Bankacılık Devi SBI’nın iştiraki R3 Blockchain Konsorsiyumu katılıyor
Bankacılık Devi SBI’nın iştiraki R3 Blockchain Konsorsiyumu katılıyor

Bankacılık Devi SBI’nın iştiraki R3 Blockchain Konsorsiyumu’na katılıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bankacılık Devi SBI’nın iştiraki R3 Blockchain Konsorsiyumu’na katılıyor. Japon finans devi SBI Holdings’in sahip olduğu Rusya merkezli bir ticari banka olan SBI Bank LLC, New York City merkezli bankacılık konsorsiyumu R3’e katılıyor.

Bankacılık Devi SBI’nın iştiraki, R3’ün Corda dağıtık defter platformunu ilerletmek için finansal gruba katılıyor

Cuma günü yapılan duyuruda banka, R3’ün Corda dağıtık defter (DLT) platformunu ilerletmek için finansal gruba katılmayı ve Blockchain teknolojisinin sektörler arası benimsenmesini sağlamayı planladığını açıkladı. SBI Bank LLC konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Blokajları FinTech inovasyonunun çekirdeği olarak görüyoruz ve hem Japonya’da hem de yurt dışında çeşitli önlemler üzerinde çalışıyoruz. Bu çaba ile, küresel Blockchain alanının ilerlemesine katkıda bulunabileceğimize inanıyoruz.

Japon bankacılık grubu, kendi kripto para borsası platformunu başlatacak

Haber kaynağı, Japonya’nın küresel bankacılık bloğu konsorsiyumuna katılan bir başka finans kurumu olduğunu açıkladı. Daha önce, bir grup Japon finans şirketi, R3’ün Corda DLT platformunu kullanarak uluslararası işlem anlaşmalarını düzenlemek için bir test yaptı. Bugünün duyurusu da SBI Holdings tarafından Blockchain teknolojisine yapılan daha geniş bir girişimin parçası.

Daha önce belirtildiği üzere, Japon bankacılık grubu, daha önce halka açılmayı bekleyen bir kripto para birimi borsası platformunu başlatmak için ülkenin mali izleme örgütüne kayıt oldu. Banka ayrıca finans kurumları arasında sınır ötesi Blockchain ödemelerinin denemesini kolaylaştırmak için San Fransisco merkezli Blockchain firması Ripple ile ortaklık kurdu.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Coindesk

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin