Dogecoin ya hep ya hiç noktasına ulaştı! Kritik desteği savunabilecek mi?
Dogecoin ya hep ya hiç noktasına ulaştı! Kritik desteği savunabilecek mi?

Dogecoin ya hep ya hiç noktasına ulaştı! Kırılma hangi yöne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin’in (DOGE) fiyatı, önceki seansın kazanımlarını sürdürmekte başarısız oluyor. Lider meme coin, 0,17 dolar civarında reddedildikten sonra satış baskısı altında kaldı. Basın zamanında DOGE/USD, gün için %2,02 düşüşle 0,14 dolardan işlem görüyor. Piyasa değerine göre Dogecoin, en büyük 10 kripto para birimi arasında yer alıyor.

Dün bir paylaşımda bulunan Elon Musk, uydu internet sağlayıcısı Starlink’in Dogecoin’i kabul etmeye başlayabileceğinin sinyalini verdi. Starlink, kendisini gezegenin en uzak bölgesindeki müşterilere yüksek hızlı geniş bant internet sunmaya adamış bir şirket. Ayrıca, Musk’ın SpaceX’inin Dogecoin ödemelerini etkinleştirebileceğine dair söylentiler de ortaya çıktı. U.Today’e göre, uzay araştırma şirketi, 2022’nin ilk çeyreğinde fırlatılması beklenen DOGE-1 adlı bir ay görevi için DOGE’yi kabul etmeye hazırlanıyor.

Dogecoin ya hep ya hiç noktasına ulaştı! Kritik desteği savunabilecek mi?

Bununla birlikte, tüm bu yaşananlar meme coin’in fiyatında anlamlı bir yükselişi ateşlemeyi başaramadı.

Dogecoin kritik destek bölgesini test ediyor

Günlük grafikte Dogecoin (DOGE) fiyatı, 28 Ekim’de yapılan 0,340 dolarlık yüksek seviyelerden yaklaşık %65’lik bir devalüasyon yaşadı ve şu anda oldukça karamsar fiyatlardan işlem görüyor.

Yatırımcılar, 1,45 dolar civarında yerleştirilen kritik destek bölgesinin yakınından geçtiler, yukarı veya aşağı yönlü bir kırılma, DOGE için bir ya hep ya hiç durumu olacaktır.

Seansın düşüğünü sürdürememek, 22 Ocak’ın düşüğü 0.12 doların yeniden test edilmesiyle sonuçlanabilecek devam eden satış baskısını vurgulayacaktır.

Günlük Göreceli Güç Endeksi (RSI), hareketli ortalamayı kırarak paritedeki aşağı yönlü baskıya işaret ediyor.

Yatırımcılar yeşil bir mum üretmek için önceki günün en yüksek seviyesinin üzerine çıkmak amacıyla tam güç uygulamak zorundadır. İleriye dönük olarak, DOGE’nin yükseliş trendine devam etmesi için 0,18 dolarlık yatay direnç çizgisinin üzerinde bir kabul gerekiyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin