featured

ABD’li Senatör’den övgü dolu Bitcoin sözleri!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son yılların en büyük sükse yapan varlıklarından biri de Bitcoin. Tüm dünyada insanlar arasında çabuk kabul gören dijital varlık, bürokrat ve üst yetkili kişilerinde radarına girebildi. Artık tüm insanlık Bitcoin ve türevlerini benimsiyor. Hatta bazı ülkelerde bu daha belirgin.

ABD Senatörü Ted Cruz, Bitcoin konusunda bu kadar iyimser olmasının nedenlerinden birini anlattı. Senatör Cruz, merkezi olmayan ve kontrol edilemeyen olmasından dolayı kabul edilebilir olduğunu söylüyor. “Çin kısa süre önce Bitcoin’i kontrol edemediği için yasakladı, Elizabeth Warren’ın Bitcoin’den nefret etmesinin nedeni de bu” diye ekledi. 

ABD Senatörü Bitcoin ile ilgili konferansta konuştu

Teksaslı ABD Senatörü Ted Cruz 24 Şubat Perşembe günü Muhafazakar Siyasi Eylem Konferansı’nda (CPAC) konuştu. Senatör, konferansta BTC hakkında olumlu konuştu. Web sitesinde, 1974’te başlatılan CPAC “dünyadaki en büyük ve en etkili muhafazakarlar topluluğu” olarak tanımlanıyor.

Senatör, etkinlikte yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Kripto konusunda, Bitcoin konusunda bu kadar iyimser olmamın sebeplerinden biri, merkezi olmayan ve kontrol edilemeyen olmasıdır. Hatta Justin Trudeau, bazı kamyoncuları sevmediğimi söyledi, bu yüzden varlıklarınızı donduracağız. Mahkeme, kamyonculara verilen kripto parayı dondurmaya gitti.” 

ABD’li Senatör Ted Cruz, Nunchuck adlı bir Bitcoin cüzdan şirketinden bahsetti. Ontario Yüksek Mahkemesi Yargıcına gönderilen bir mektubu yüksek sesle okumaya başladı. Şirket, 18 Şubat’ta mahkemeden Özgürlük Konvoyu hareketinde yer alan varlıklarla ilgili bilgileri dondurmak ve ifşa etmek için bir emir aldığını dile getirdi. 

Mahkemeye gönderilen mektupta Nunchuck ekibi, bunun “kendini gözetim altında tutan, işbirlikçilerinin Bitcoin cüzdanı” olduğunu açıkladı. Şirket, mahkemeye verdiği demeçte, “bir yazılım sağlayıcısı, emanetçi bir finansal aracı değil” olduğunu belirterek şunları söyledi:

“Kullanıcılarımızın varlıklarını donduramayız. Hareket etmelerini engelleyemeyiz. Kullanıcılarımızın varlıklarının; varlığı, niteliği, değeri ve konumu hakkında bilgimiz yoktur. Bu tasarım gereğidir.”

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin