Bitcoin aşırı indirim bölgesine girmek üzere! Satın almak için doğru zaman mı?
Bitcoin aşırı indirim bölgesine girmek üzere! Satın almak için doğru zaman mı?

Bitcoin aşırı indirim bölgesine girmek üzere! Satın almak için doğru zaman mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bloomberg’in önde gelen araştırma kolu  Intelligence’ta Kıdemli Emtia Stratejisti olarak görev yapan Mike McGlone, “Bitcoin almak için doğru zaman mı?” sorusunu yanıtladı. Stratejist, Bitcoin’in mevcut fiyatının 2018 ve 2020’nin dip seviyelerine göre “aşırı indirim” bölgesine yaklaştığını söyledi.

Bitcoin “aşırı indirim” bölgesine giriyor

McGlone tarafından atılan bir tweet’e göre, Bitcoin fiyatı güçlü bir desteğe ulaşmanın eşiğinde. Bu da BTC’yi tarihsel olarak “aşırı indirim” bölgesine sokuyor. McGlone’un tweet’i ve beraberindeki grafik, Bitcoin’in 50 haftalık hareketli ortalamasının (MA) altında gezindiğini gösteriyor.

McGlone, 50 haftalık MA’nın %20 altına düşmesinin genellikle “iyi fiyat desteği” ile sonuçlandığını söylüyor. Bitcoin’in yıllık ortalamasına göre en son böyle bir indirimde olduğu zaman, 2018’deki kripto kışında ve Mart 2020’de fiyat çöküşü sırasındaydı.

Bitcoin ve diğer önde gelen varlıkların fiyatları tüm zamanların en yüksek seviyelerinin yaklaşık %50’sine düşmesine rağmen McGlone, 2022’nin kripto fiyatları için “sağlam bir temel” sağlayacağından emin. Geçen hafta bir tweet’te McGlone, artan enflasyon ve varlık fiyatlarının yanı sıra Rusya ve Ukrayna arasındaki gerilimlerin kripto parada bir artışa yol açabileceğini belirtti.

McGlone, Bitcoin’in Doğu Avrupa’da ortaya çıkan jeopolitik belirsizlikten ve yaklaşan Fed faizi artışlarından muzdarip hisse senetlerine göre farklı bir güç göstermeye başladığını açıkladı.

cryptoglobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin