Milyar dolarlık balina transferi kripto çöküşünü tetiklemiş olabilir
Milyar dolarlık balina transferi kripto çöküşünü tetiklemiş olabilir

Milyar dolarlık balina transferi kripto çöküşünü tetiklemiş olabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Blockchain analisti ve piyasa araştırmacısı Willy Woo, Bitcoin için son fiyat düzeltmesinin milyar dolarlık bir balina transferinden kaynaklanmış olabileceğini söylüyor.

Çöküşün sebebi bu balina mı?

Woo,  yakın zamanda yaptığı bir röportajda, 1.5 milyar dolarlık bitcoin’i hareket ettiren bir balinayla ilgili yanlış bir şekilde piyasa endişelerinin olduğunu, muhtemelen bitcoin’in fiyatının düşmesine neden olan bir panik satışı başlattığını söyledi.

Woo, Glassnode CTO’su Rafael Schultze-Kraft ile konuştu ve yanlış yorumlanan piyasa verilerinin, bir bitcoin balinasının kripto borsası Gemini’ye 1,5 milyar dolar taşıdığı izlenimini verdiğini doğruladı. Parity, işlemin sadece borsa fonlarının dahili bir transferi olduğu sonucuna vardı.

Woo bu noktada şu yorumu yapıyor:

Bu büyük satışı anlamaya çalışıyordum. Ve biliyorsunuz, en yüksek noktası, satmak için borsalara yeni taşınan 1,5 milyar dolarımız olduğuna dair küçük bir uyarı olduğunda başladı. Varsayım satış olacağı şeklindeydi. Bence bu his, traderlar arasında yayıldı ve satışların bundan önce geldiğini görmeye başladık.

Popüler analist, fiyat düzeltmesinin bitcoin’in yükseliş momentumunu tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 58.000 $ seviyesinde “öldürdüğünü” söyledi. Kripto varlıklarının çoğunun “temel zeminin üzerinde” dalgalandığını belirterek, piyasanın çöküşten sonra aşağı doğru hareket etmek için bolca alanı olduğunu açıkladı.

cryptoglobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin