Bridgewater yöneticisinden gündeme bomba gibi düşen Bitcoin açıklaması
Bridgewater yöneticisinden gündeme bomba gibi düşen Bitcoin açıklaması

Bridgewater yöneticisinden gündeme bomba gibi düşen Bitcoin açıklaması

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bridgewater’ın yatırım araştırma direktörü Rebecca Patterson, kripto para biriminin volatilitesi düşerse ve likiditesi “yasal kesinlik” ile iyileşirse Bitcoin’in dijital altın haline gelebileceğini söyledi.

Dijital altın vurgusu

Patterson’un sözleri, Bloomberg ile bir röportaj sırasında geldi. Görüşme sırasında Patterson, bitcoin’e “alternatif para birimi” demeyeceğini açıkladı. Bunun yerine amiral gemisi kripto para biriminin bir değer deposu olarak altına kıyasla daha iyi olacağını savundu.

Bitcoin’in “dijital altın” olma potansiyeline sahip olduğuna inandığını ekledi. Patterson, kurumsal yatırımcıların”henüz güvenle” Bitcoin için dijital altın vurgusu yapamadıklarını belirtti.

Amiral gemisi kripto para birimi, yatırımcılar için itibari para enflasyonuna karşı bir koruma olarak değer taşıyor. Çünkü yatırımcılar, “tüm bu merkez bankası baskısı” ile fiat para birimlerinin değerini kaybedeceğinden endişe ederken kriptoyu gözlüyor. Patterson, Bridgewater’ı kripto para birimine yatırım yapmaya teşvik etmek için birkaç şeyin iyileştirilmesi gerektiğini söyledi.

İyileştirme

Yöneticiye göre Bridgewater, “şu anda Bitcoin bir tweet ile %10 hareket edebiliyor, bu çoğu kurumsal yatırımcı için tam olarak bir servet deposu değil” şeklinde açıklamadabulundu.

Dahası, firmanın daha fazla likidite görmesi gerektiğini vurgulayan yönetici, bunun da “düzenleyici kesinlik” ile olacağını ifade ediyor. Patterson son olarak şu vurguyu yapıyor:

Bitcoin ve diğer para birimleri etrafında gelişen gerçek bir düzenleyici ekosisteme ne kadar çok sahip olursanız, diğer yatırımcı türleri o kadar rahat hale gelir. Bu durum likiditeyi getirir ve dalgalanmayı azaltır.

cryptoglobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin