featured

Kore’nin En Büyük Mesajlaşma Platformu Yeni Kripto Para Borsasını Duyurdu; Upbit

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Güney Kore’nin en büyük mesajlaşma platformu olan Kakao’nun bir üyesi, yaklaşık 110 dijital para birimi desteği ile kapsamlı bir kripto para alım-satım platformu olan Upbit’i başlatıyor.





Güney Kore’nin teknoloji kuruluşu olan Dunamu, ülkenin en popüler hisse ticareti uygulaması olan Kakao Stock’ın operatörü, ‘ Upbit ‘ adı verilen yeni bir kriptopara borsasının ayrıntılarını açıkladı . Kakao Corporation’ın bağlı kuruluşu Dunamu, mesajlaşma uygulamasını Kakao Talk’un Güney Kore nüfusunun % 93’ü tarafından kullanıldığını görüyor ve Pazartesi günü Upbit’in Güney Kore’deki en büyük sanal para birimi borsası olacağını söyledi.

Upbit, ABD merkezli kripto para borsası Bittrex ile ortaklığın ardından Ekim ayında beta lansmanında test edilecek. Ortaklık, kısa sürede piyasaya sunulacak olan borsanın, kullanıcıların mevcut Kore borsalarında bulunmayan kripto para ticaretlerini yapmalarını sağlayacak. Ticaret hacmi ile Kore’nin en büyük borsası olan Bithumb, şu anda web sitesinde yer alan verilere göre yedi kripto para birimini destekliyor

Kore Joongang Daily tarafından hazırlanan bir rapordan bir alıntı :

Hizmetin başlangıç ​​aşaması sırasında, Upbit, temel olarak, bitcoin, ethereum, ripple ve litecoin gibi diğer önemli alternatif paraları belirli bir miktarı aşan ticaret hacmi ile ele alacak. Platformun nihai amacı, 167 farklı pazardan 111 farklı kripto paranın ticaretini sağlamaktır.

 

Upbit web sitesi, kullanıcılara, hesap güvenliği için Kakao Pay’ın çok faktörlü kimlik doğrulamasının yanı sıra BitGo cüzdanları sağlanacağını ekliyor.

Dunamu, Upbit yatırımcıların Kore’de yaklaşık 14 milyon kullanıcıyla Kakao Talk’un mobil ödeme ortaklığı olan Kakao Talk ve Kakao Pay da dahil olmak üzere Kakao uygulamalarını da kullanabileceklerini de sözlerine ekledi. Kore’nin en büyük mesajlaşma ve mobil ödeme platformlarına yeni alışverişi kullanan kripto para kabul eden ve tüccarlarını birleştirirken, Upbit, günlük kreatif ticaret yapmak isteyen ya da sadece kripto para birimlerine sahibi olmak isteyen herkese çok fazla farkındalık ve ilgi toplayacak.

“İşlemler için daha fazla platform sunarak, Upbit, kripto para ticaretini, son zamanlarda Kore’de popüler bir borsa aracı haline gelen menkul kıymetlerin mobil ticareti kadar kolaylaştırmayı hedefliyor” diye ekledi.

İlgili haberde, Kakao Corp’un mobil ödeme platformu Kakao Pay , Çin’in dünyanın en değerli teknoloji şirketi olan Alibaba’nın finansal yatırım kolu olan Ant Financial’dan kayda değer 200 milyon dolarlık yatırım aldı. Ortaklık ayrıca, Alibaba’nın Alipay’daki 450 milyon global kullanıcının Kakao Pay’ın Kore’deki hizmetlerine erişmesini sağlayacaktır.

cryptocoins



Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin