Tron, Algorand, Enjin Fiyat Analizi: 12 Aralık
Tron, Algorand, Enjin Fiyat Analizi: 12 Aralık

Son grafikler ortalığı karıştırdı: Bitcoin için yeni bir rekor mu geliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin fiyatı birkaç aydır sürdürdüğü üçgen formasyonundan düştükten sonra, kripto para piyasalarında bir sonraki hamle merak ediliyor. Ünlü bir analist tarafından ortaya atılan bir fraktala göre Bitcoin, halihazırda dibi görmüş durumda ve bundan sonraki ilk hamlesi üst seviyeleri test etmek olacak.

Bitcoin fiyatı için fraktallara inanmak ne kadar mantıklı?

Fraktallar, kripto analistlerinin sıkça kullandığı fakat tartışmalı grafik desenleri arasında yer alıyor. Bazıları, fraktalların Bitcoin ve diğer kripto varlıkları gibi varlıklarda fiyat hareketlerini öngörmek için yol haritası olabileceğine inanırken, diğerleri fraktallara bağlı kalmanın önyargılara ve zayıf ticarete yol açabileceğini düşünüyor.

Bununla birlikte bu fraktalları görmezden gelmek hayli güç. Öyle ki, eylül ayındaki düşüşün ardından Bitcoin piyasalarında bu fraktallarda görülen hareket izleniyor.

Tüm zamanlar rekoru gelebilir

Bitcoin üçgen formasyonunu kaybettikten sonra 10 bin dolardan 8 bin dolar seviyelerine geriledi. Lider kripto para, son dönemde 9 bin doları alma girişimindeydi. Eğer bu fraktal gerçeğe dönüşürse sadece 9.000 dolar kırılmayacak. 10 bin doları da kıran Bitcoin tüm zamanlar rekorunu kırmak üzere harekete geçecek.

Söz konusu tahmin, Bitcoin’in ayı piyasasıyla neredeyse tamamen eşleşen bir fraktal görünmesinden kaynaklanıyor. Bir kripto analistine göre bu benzerlik akıl almaz bir raddeye gelmiş durumda.

Geçtiğimiz gün Bitcoin fiyatını 8.800 dolardan 8.300 dolara çeken hareket, Mart 2019’daki 4.100 dolara düşüşü taklit ediyor.

Pek çok analist 10 bin doların aşılacağını düşünüyor

Tartışmaya katılan diğer pek çok analist de Bitcoin fiyatının önümüzdeki hafta 10 bin doları test edebileceği konusunda fikir birliğine vardılar. Eğer Bitcoin fiyatı bir düşüşün ardından çok hızlı bir şekilde 10.000 doları geri alabilirse piyasa muhtemelen bunu büyük ölçüde yükseliş olarak görecek ve boğa koşusu resmiyet kazanacak.

Bitcoin’in yine de tüm zamanların en yüksek seviyesini görmek için önünde uzun bir yol var. Lider kripto para 10.000 doları geri kazandıktan sonra, 10-14 bin dolar aralığında destek seviyeleri yaratmak zorunda.

newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin