Bitmain CEO'su Jihan Wu
Bitmain CEO'su: Bitcoin ödül yarılanması boğa piyasasını getirmeyebilir

Bitmain CEO’su: Bitcoin ödül yarılanması boğa piyasasını getirmeyebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Çin madencilik devi Bitmain ‘in kurucu ortağı ve CEO’su Jihan Wu, bir sonraki Bitcoin (BTC) blok ödülü yarılanmasının (halving) bir boğa piyasasına yol açmayacağına, ancak kripto para fiyatının uzun vadede artacağına inanıyor.

Çin endüstri haberleri 8BTC’nin 11 Ekim’de yayınlanan raporuna göre, Wu, Frankfurt’ta düzenlenen Dünya Dijital Madencilik Zirvesi’nde bu yorumları dile getirdi.

Boğalar bu sefer geç kalabilir

Wu, rapora göre kripto pazarının döngüler halinde hareket ettiğini ve bu sefer bir sonraki yükseliş aşamasının halving sonrası başlayamayacağını açıkladı. Ayrıca, uzun vadeli bir bakış açısında, kripto meraklılarının madencilik donanımına yatırım yapmaları gerektiğine inanıyor:

Birçok belirsizlik var, ancak şimdi kripto madenciliğine yatırım yapmak için iyi bir zaman. Madenci olsaydım madenciliği durduramazdım ama madencilik ekipmanlarına yatırım yapmaya devam edecektim. Şu anda fiyatın kısa vadeli düzeltilmesi durumundayız. Uzun vadeli bir bakış açısına sahip olmak önemlidir. Bitcoin’in fiyatı ödül yarılanması sonrası değişmeden kalırsa, verimliliği ve bilgi işlem gücünü dengelemek için mevcut ekipmanın verimliliği artırılmalıdır.

Bitmain CEO’sundan uzun vadeli bakış açısı

Wu ayrıca, şirketin beş nanometre madenciliği uygulamasına özel entegre devresinin 2020 başlarında seri üretime gireceğine, üç nanometre çipinin de üretime geçeceğine söz verdi. Ayrıca, firmanın 2019 yılı sonuna kadar tamir süresini üç güne düşürmesi beklenen tamir merkezleri kurulduğunu belirtti.

Wu ayrıca, Bitmain’in madencilik donanım sahiplerini madencilik çiftliği sahipleriyle birleştirecek bir hizmet olan Dünya Dijital Madencilik Haritasını ve Ant Training Akademisi’ni (madencilik eğitim hizmeti) başlatacağını doğruladı.

Cointelegraph’ın 9 Ekim’de bildirdiğine göre, Bitmain iki yeni seride 17 Bitcoin maden makinesini duyurdu.

Cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin