Piyasa çalkalanırken bu altcoin haftalık yüzde 86 yaptı!

Piyasa çalkalanırken bu altcoin haftalık yüzde 86 yaptı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasası aşağı-yukarı ilerleyişi içinde kalmış durumda. Hareketler sürekli değişkenlik gösterirken, Nisan ayı kapanışı kötü oldu. Ancak tüm bunlara rağmen altcoin piyasasında dikkat çeken varlıklar var. 

Ethereum tabanlı bir altcoin, daha geniş kripto piyasası gerilemesine karşı son yedi gün içinde büyük rallisiyle dikkat çekiyor.

ETH etki alanı pazarı Ethereum Name Service’in yönetim belirteci olan ENS, yedi günün en düşük seviyesi olan 14.24’ten yedi günün en yüksek seviyesi 26.50 dolara kadar yükseldi. Bu yükseliş kripto para birimini sadece bir hafta içinde %86’lık bir patlamaya işaret etti.

Ethereum Name Service, kullanıcıların ikincil piyasada alınıp satılabilen, değiştirilemez tokenler (NFT) biçiminde özelleştirilmiş Ethereum adresleri ve Web 3.0 alanları oluşturmasına olanak tanıyor.

Altcoin performasıyla göz doldurdu

ENS, kötü gidişat gösteren piyasaya rağmen hem günlük hem haftalık performansıyla iyi bir çizelge izledi. Altyapısı farklı kılan pek çok özellik sayesinde altcoin bu dönemde öne çıktı. Kripto yatırımcılarının cüzdan adreslerini uzun sayı ve harf dizilerinden hatırlaması kolay isimlere kadar basitleştirmelerine kadar sağlıyor. Projenin web sitesine göre,

“Ethereum Name Service (ENS), Ethereum blok zincirine dayanan dağıtılmış, açık ve genişletilebilir bir adlandırma sistemi.

ENS’nin görevi, ‘alice.eth’ gibi insan tarafından okunabilen adları Ethereum adresleri, diğer kripto para birimi adresleri, içerik karmaları ve meta veriler gibi makine tarafından okunabilen tanımlayıcılarla eşlemektir.”

NFT pazarı OpenSea, ENS satışlarının son yedi gün içinde yüzde 5,341,61 gibi büyük bir hızla arttığını bildirerek, yatırımcıların gelecekte daha yüksek teklifler alma potansiyeline sahip ETH alan adlarını satın almak için yarıştıklarını gösteriyor.

ENS ayrıca, .ETH kayıtlarına olan ilginin geçen ay hızla arttığını ve yeni kayıtlar, ücretler ve protokol gelirlerini artırdığını ortaya koyuyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin