featured

Bitcoin’in düşüşüne rağmen hangi kripto para birimlerinin yükseliş potansiyeli var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Hafta sonu, piyasa lideri Bitcoin de dahil olmak üzere ilk 10 kripto para biriminin tümü kırmızı bölgede olduğu için piyasa haftayı düşüşle kapatıyor.

kripto para tablo

Bitcoin

Piyasa lideri olan Bitcoin (BTC) son yedi gün içinde %3,76 oranında düşüş kaydetti.

Bitcoin grafik

Günlük grafikte boğalar, azalan işlem hacmine karşı 37,700 dolar geçici seviyesini korumaya çalışıyor. Bunu günün sonunda yapmayı başarırlarsa, önümüzdeki hafta önde gelen kripto para birimi için yükseliş olabilir. Başka bir durumda, 37,700 doların aşağı yönlü kırılması, 36,000 dolar civarındaki bölgeye keskin bir düşüş için bir ön koşul olabilir.

Ethereum

Kripto para piyasasındaki en büyük altcoin olan Ethereum, hafta başından bu yana %5,53 oranında düşüş yaşadığı için Bitcoin’den daha kötü durumda.

Günlük grafikte Ethereum (ETH), 2,774 dolar seviyesinin altına düştü. Alıcılar inisiyatif alamazsa bu seviyenin altındaki haftalık mum düzeltmeleri, düşüşü uzatıp fiyatı 2,500 dolar ile 2,400 dolar arasında bulunan bölgeye geriletebilir.

XRP

XRP, geçtiğimiz hafta %15 oranında düşüşle listedeki en büyük kaybeden oldu.

Haftalık grafikte fiyat, artan işlem hacmine karşı geniş kanalın destek seviyesine geri dönüyor. Ayıların baskısı devam ederse, sonraki hafta XRP için daha fazla düşüşle başlayabilir. Bu bakımdan yakın zamanda 0,40 dolar seviyesinin testini görme olasılığı yüksek.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin