Kripto piyasası toplanmaya çalışıyor Shiba Inu dün en düşük seviyesinden yüzde 37 arttı

Kripto piyasası toplanmaya çalışıyor: Shiba Inu, dün en düşük seviyesinden yüzde 37 arttı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasalarda son 3 gündür çöküşün ayak seslerini gördük. Haftanın son iş gününde sert çakılma hafta sonuna kadar devam etmişti. Pazar günü ise piyasalar kayıpları silmeye çalışıyor. Düne göre bazı varlıklarda toparlanma önemli ölçülere geldi. Kripto piyasası önümüzdeki günlerde nasıl bir yol izleyeceğini göreceğiz. 

Kripto piyasası, 23 Ocak Pazar günü 100 milyar dolardan fazla toparlanma yaşadı. BTC 36.000 dolarda kaldı. Altcoinler ise daha etkileyici kazançlar elde etti. Terra, Avalanche, Shiba Inu ve diğerlerinden kayda değer çift haneli fiyat artışlarıyla daha da iyi tepki verdi.

Bitcoin önderliğinde kripto piyasası kayıpları silmeye çalışıyor

Bitcoin önderliğinde kripto piyasası kayıpları silmeye çalışıyor 

Son birkaç gün, birincil kripto para birimi için o kadar da iyi gitmedi. Perşembe günü ani bir fiyat artışı, varlığı 43.500 dolara çıkarmıştı. Ancak yeniden düzeltmeye giden BTC, 9 bin dolar kayıp gördü. Piyasa değeri ise 700 milyar doların altında kaldı.

Tüm bu düşüşlerden sonra ise 35.500 doların üstünde kalan bir yapı oluştu. Gün içinde 36.000 doları zorlayan Bitcoin, biraz daha kayıplarını almaya çalışıyor. Ancak işi oldukça zor ve geri aynı seviyelere ulaşması zaman alabilir.

Altcoinler, kazançları geri kazanmak için istekli

Altcoinler, kazançları geri kazanmak için istekli

Altcoinler, son birkaç gün içinde büyük fiyat düşüşleriyle BTC’den bile daha fazla acı çekti. Şimdi yine de, çoğu günlük ölçekte yeşilde. Düne göre bazıları yüzde 20’lik bir düzeltme yaptı. Ancak yatırımcıların birçoğu hala ekside.

Ethereum iki gün içinde yaklaşık 1.000 dolar düşerek 2.300 doları gördü. Şimdi ise ETH 200 dolardan fazla değer kattı ve 2.500 doların üzerinde durmaya çalışıyor. Buna benzer kazançlar diğer varlıklarda da yaşanıyor. En belirgin kazanç ise Shiba Inu’da yaşandı. Anlık olarak yüzde 37 arttı.

Öte yandan Binance Coin, Cardano, Polkadot, Dogecoin ve MATIC’in her biri yaklaşık %10 toparlandı. Günlük ölçekte Terra (%20), Avalanche (%13) kazancını gördü.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin