Milyarder Mike Novogratz Bitcoin düşmanı Peter Schiff'e meydan okudu!
Milyarder Mike Novogratz Bitcoin düşmanı Peter Schiff'e meydan okudu!

Milyarder Mike Novogratz Bitcoin düşmanı Peter Schiff’e meydan okudu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz, Euro Pacific Capital CEO’su Peter Schiff’e parasını aşırı düşüş eğiliminin olduğu yere koyması için meydan okudu. Novogratz, Bitcoin düşmanı olan Schiff’e, kripto para piyasasının çökeceğine dair sık sık tekrarlanan tahmini üzerine 1 milyon dolarlık bir bahis teklif etti. Kripto kralı, Bitcoin‘in bundan sonra yılda 35.000 dolar seviyesinin üzerinde işlem göreceğine bahse giriyor. Eğer yanılıyorsa, seçtiği hayır kurumuna 1 milyon dolar bağışlayacak. Schiff, cüretkar teklife henüz yanıt vermedi.

Novogratz, BTC fiyatının 38.000 dolar destek seviyesinin yakınında bir dip bulacağını tahmin etti, ancak yatırımcıları artan tahvil getirileri nedeniyle piyasanın baskı altında kalacağı konusunda uyardı. Bitcoin, aralıksız bir satışın ortasında Temmuz ayının sonundan bu yana en düşük fiyat noktası olan 34.000 dolara düştü. Geçen Şubat ayında Novogratz, en iyi kripto para biriminin 2021’de 100.000 doları geçeceğini tahmin etmişti, ancak Bitcoin düşüş eğilimi göstermeden önce Kasım ayı başlarında 69.000 doları aştı. Kontrol dışı enflasyon, ABD Merkez Bankası’nı kontrollü bir duruş benimsemeye sevk etti ve bunun şu anda piyasa hakimiyetinde ayıların olmasının ana nedeni olduğuna inanılıyor.

Ayılar piyasa hakimiyetini kaybedecek mi?

Sonunda haklı olduğunu hisseden Schiff, son zamanlarda Bitcoin ve daha geniş kripto para piyasası hakkında durmadan tweet atıyor. Kripto para birimi çöküşünden memnun olan tek kişi o değil.

“Black Swan” yazarı Nassim Taleb kısa süre önce düşen bir fiyatın BTC’yi daha pahalı ve daha az arzu edilir hale getirdiğini tweetledi.

NYU ekonomisti Nouriel Roubini geçtiğimiz günlerde El Salvador’un Bitcoin bahsi nedeniyle “etkili bir şekilde iflas ettiğini” tweetledi.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin