featured
Bitcoin balinasından etkileyici transfer

Kripto para piyasası yükselişe geçti, Bitcoin balinaları hareketlendi! Dev transfer!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası hafif hareketlilik belirtileri göstermeye devam ederken balinalar da uyandı. Devasa bir Bitcoin yatırımcısı, tek bir işlemde yaklaşık 100 milyon dolar değerinde Bitcoin’in yerini değiştirdi. Dev yatırımcının bu hamlesi dikkatleri üzerinde topladı.

Balina izleme botu Whale Alert, devasa BTC transferini tespit etti ve ayrıntıları 1,9 milyon Twitter takipçisine bildirdi.

Bahsi geçen kripto para balinası, ABD merkezli kripto borsası Coinbase’den 2.001 BTC’yi transfer etti. Bu tutar şu anda 97,29 milyon dolara denk geliyor.

https://twitter.com/whale_alert/status/1474054698550312968

Dağıtık defter gezgini Blockstream, bu büyük kripto para yatırımcısının transfer ücreti olarak 0,000102 BTC ödediğini ve bu rakamın 5,21 dolar olduğunu söylüyor.

Alıcı adresi daha yakından inceleyen BitInfoCharts, söz konusu cüzdanın OKEx kripto borsasına ait olduğunu ortaya koyuyor. BTC’leri toplayan adresin çevrim dışı bir cüzdana ait olduğu görülüyor.

Balina, BTC’yi soğuk depoya taşırken, veri analizi firması Glassnode, büyük miktarlarda Bitcoin’in zayıf ellerden kriptolarını uykuda tuttuğu bilinen varlıklara geçtiğini söylüyor.

“Bitcoin arzı, ayda 100.000 BTC (5,01 milyar dolar) oranında likitten likit olmayan bir duruma geçiyor. Likit olmayan paralar, genellikle yatırımcı birikimi ve boğa piyasası alıcılarıyla ilişkili, çok az harcama geçmişi olan bir adrese gönderilenlerdir.”

Bu haberin yazıldığı sırada Bitcoin günde %5,83 arttı ve 51.283 dolardan işlem görüyor.

Bu haberi kaçırmayın: “Bitcoin ve altın bu seviyelere gidiyor!” Usta isimden flaş tahminler

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin