Ünlü CEO'dan Bitcoin ve altın tahmini
Ünlü CEO'dan Bitcoin ve altın tahmini

“Bitcoin ve altın bu seviyelere gidiyor!” Usta isimden flaş tahminler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Merkezi finans platformu Celsius Network’ün CEO’su Alex Mashinsky, Bitcoin ve altın tahminini paylaştı. Ünlü CEO, BTC ve sarı metalin gelecek yıl yükselebileceğini iddia etti.

Usta ismin 2022 Bitcoin ve altın tahminleri olumlu

Kitco News’a bir röportaj veren Mashinsky, ABD’deki maliye ve para politikalarının 2022’de para arzı arttıkça ve fiat para biriminin değer kaybı arttıkça Bitcoin (BTC) ve altın fiyatının yükseleceğini söyledi.

“ABD Hazine Bakanlığı ve Federal Rezerv Bankası reflasyona devam edecekler ve bu nedenle er ya da geç, hem Bitcoin hem de altın çok daha fazla değer kazanacak. Çünkü temel olarak insanlar para kazandıklarını anlayacaklar. Vergilendirilmek ve sonra aşağılanmak, bilirsiniz.”

“BTC 2022’de altı haneye ulaşır”

Celsius Network CEO’suna göre, Bitcoin 2022’de altı haneli bir fiyata daha fazla ulaşabilir.

“Bitcoin’in gelecek yıl 140.000 ila 160.000 dolar arasına yükselmesini bekliyorum. İnsanlar, bunların ana gemiyle, yani dolarla bağlantılı olmayan gerçek iki varlık olduğunu anladığında altının 2.000 doların çok üzerine çıkmasını ve bu seviyelerin üzerinde kalmasını bekliyorum.”

ABD enflasyonu ve faiz oranı belirleyici olacak

Mashinsky, Bitcoin ve altının, Federal Rezerv Bankası’nın enflasyonla mücadele ve varlık alımlarını azaltma çabaları nedeniyle toparlanmadan önce düşebileceğini söylüyor.

“Enflasyonun yükselmeye devam ettiğini düşünüyorsak, Fed’in gerçekten de enflasyonla kilitlendiğini, onu Pandora’nın kutusuna geri koymaya çalıştığını görüyoruz. Sanırım Bitcoin ve altın dahil varlık sınıflarının gerçekten düşüşe geçtiğini göreceğiz.

Ve sonra toparlanıp daha yükseğe çıkabilirler. Ama bence faiz oranları yükselirse her şey ilk önce darbe alacak.”

Bitcoin, bu yazı yazılırken 49.218 dolardan işlem görüyor.

Bu yazıyı kaçırmayın: Çok ucuz ve yüksek potansiyelli 4 Metaverse coin

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin