Bitcoin, bu hafta iç dinamikleri yerine ABD’den gelen verilere göre hareket edebilir
Bitcoin, bu hafta iç dinamikleri yerine ABD’den gelen verilere göre hareket edebilir

Kripto analisti açıkladı: Bitcoin patlaması yaşanabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 23 Aralık Perşembe günü Bitcoin’in başlattığı yükseliş haftanın son iş gününde de devam etti. Dün akşam başlayan mini ralli, 24 Aralık Cuma gününe de sarktı. Günlük 50.000 doların üzerinde bir kapanış gerçekleşti. Bu sayede kripto piyasası biraz nefes aldı. Bitcoin patlaması bekleyenler için 50K seviyesi önemli olabilir. Bu konuda kripto analisti önemli bir tahminde bulundu. 

Üst düzey bir kripto analisti, kripto para biriminin bu ayın başlarında yaklaşık 42.000 dolara düşmesinden sonra Bitcoin’in (BTC) yeni rekor seviyeler göreceğinden emin. Kaleo olarak bilinen takma adlı fenomen, Twitter üzerinden takipçilerine Bitcoin ile ilgili son durumu paylaştı. 400 binin üzerinde takipçiye sahip olan Kaleo, BTC’nin 50.000 $ seviyesini aştıktan sonra 57.000 dolara doğru gideceğini söyledi.

Bugün itibarıyla dünyanın genelinde piyasalar 1 haftadan fazla kapalı kalacak. Kripto piyasası açık olsa da nasıl bir seyir izleyeceği merak ediliyor. Şu an pozitif bir görünüm var. Ancak 2021 yılının son haftası nasıl geçecek bilinmiyor. Bitcoin patlaması için haftalık 52.000 doların üzerinde kapatması önemli. Aylık kapanış 50K üzerinde gelirse 2022 daha iyi geçebilir.

Bitcoin patlaması görülecek mi?
Kaynak: Kaleo/Twitter

Bitcoin patlaması görülecek mi?

Popüler analist Kaleo, BTC’nin 100.00 doları göreceğine inanıyor. BTC’yi ve daha geniş kripto pazarını etkileyen fiyat düzeltmesinin ortasında. Bu ayın başlarında Bitcoin’in boğa döngüsünde 100.000 doların üzerine çıkacağını tahmin ediyor. Kaleo,

“Daha önce söylediğim gibi Bitcoin’in bu döngüde 100.000 $’ın üzerinde parabolik bir hamle yapmasını bekliyorum. Daha sonra 150.000$ civarında ölçeklendirmeye başlayacağım. Yükseğe çıkmasını bekliyorum ama zirveye çıkmakla ilgilenmiyorum. O zamana kadar, istiflemeye devam edin.”

Bitcoin patlaması
Kaynak: Kaleo/Twitter

Ünlü analist, Bitcoin patlaması için 57.000 doların belirleyici olacağını düşünüyor. İyi bir yukarı hareket bu seviyeden sonra gelebileceğini tahmin ediyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin