HBAR coin yorum Hedera yükselen trend çizgisinden uzaklaşıyor mu?

HBAR coin yorum: Hedera yükselen trend çizgisinden uzaklaşıyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto dünyasında birçok varlık Kasım ayındaki performansını arıyor. Birçok varlık Kasım ayında yaptığı zirveden oldukça fazla uzakta kaldı. Bitcoin ve türevleri Kasım ayını ATH ile geçirdi. Ancak Aralık ayında ciddi kayıplar oluştu. HBAR bu düşüşleri yaşayan varlıklardan sadece bir tanesi. HBAR coin yorum için son duruma hep birlikte göz atalım. 

Kasım ayından bu yana yaklaşık %55 düşüşü gördü. Hedera bu süreç içinde büyük bir düzeltme yaşadı. Kripto para birimi 0.218 dolar desteğine kadar düştü. 0.5 $ işaretinin ötesine geçmeyi hedefliyor. Ancak alt desteğe göre düşüşü halen sürdürüyor.

HBAR coin yorum için öncelikle trend çizgisini izleme gerek. Düzeltmedeki döneme baktığımızda azalan bir trend çizgisine öncülük ediyor. Fiyat, birkaç önemli direnç seviyesini kıran güçlü takip mumları sundu. Yani bir direnç trend çizgisi, 200 günlük EMA çizgisi ve 0,3 dolar civarında yatay bir direnç bölgesi.

HBAR coin yorum Hedera için destek ve direnç seviyeleri neresi?

HBAR coin yorum: Hedera için destek ve direnç seviyeleri neresi?

Hedera, 200 günlük geri almak için istekli görünüyor. Günlük RSI ise nötr çizgisinin üzerinde duruyor. Gün içi işlem hacmi 302.4 Milyon Dolardır ve bu da %234.5’lik bir kazancı gösteriyor. Geri çekilme uzun vadeli yatırımcılar için neredeyse %55’e mal oldu. Bu fiyatı 0,219 dolarlık desteğe kadar düşürmüştü.

HBAR 4 saatlik

HBAR coin yorum olarak uzun vadeli yatırımcılara avantaj sağlıyor. Günlük Göreceli Güç Endeksi (52) de yükseliş bölgesine girerek devam eden ralliyi destekliyor. 0,3 dolar bölgesi direnç seviyesi olarak göze çarpıyor. Aynı zamanda burası güçlü koparma seviyesi. Kripto para biriminde  0,32 ve 0,36 dolar diğer direnç noktaları. En dip destek seviyesi ise 0,265 seviyesinde.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin