Ünlü analist 2021 için Bitcoin’de bu seviyeye işaret etti
Ünlü analist 2021 için Bitcoin’de bu seviyeye işaret etti

Ünlü analist 2021 için Bitcoin’de bu seviyeye işaret etti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasadaki en büyük kripto para birimi olan Bitcoin (BTC) CEX.IO’nun İcra Direktörü Konstantin Anissimov’a göre 2021’de 90.000 dolara ulaşabilir.

Bitcoin 90.000 dolara ulaşabilir mi?

Bitcoin 2020 boyunca etkileyici kazançlar gördü. Dijital para birimi yıla 7.200 dolar civarında başladı ve Şubat ayına kadar 10.000 doların üzerine çıkmayı başardı. Bununla birlikte, koronavirüsü krizinin genişlemesi, piyasayı bir yıldan fazla bir süre içinde yeni düşük seviyelere itti. BTC gerçekten de kısa bir süre için 4.000 doların altına düştü.

Bununla birlikte, 4.000 $ ‘ın altındaki bu hareketin ardından Bitcoin büyümeyi durdurmadı. Kripto para birimi 2020’nin tamamı boyunca yükseldi. BTC, 2017’den bu yana ilk kez 20.000 $’ı geçmeyi başardı.

Ayrıca yılın ikinci yarısında çok sayıda şirket Bitcoin satın almaya başladı. MicroStrategy, Ruffler ve MassMutual, 2020’de Bitcoin’i satın alan firmalardan sadece birkaçı. Bu gelişmeler, dijital para birimine büyük bir kurumsal ilgi olduğunu gösteriyor.

PayPal’ın hamlesi

Buna ek olarak PayPal, Kripto para birimlerine de destek ekledi. Dünyanın her yerinden kullanıcılar artık PayPal hesaplarından dijital varlıkları alıp satabilirler. Bu aynı zamanda BTC ve diğer kripto para birimlerine olan talebi de artırabilir.

Konstantin Anissimov bu konuyu açıklıyor ve Bitcoin talebinin her zamankinden daha yüksek olduğunu söylüyor. BTC ile bağlantılı kıtlık, fiyatın 2021’de ilerlemeye devam etmesine neden oluyor.

Anissimov, 2021’in Bitcoin’in gerçekten gelişip etkileyeceği bir yıl olacağına inanıyor. 2021’in ilk çeyreğinin sonunda fiyatın 50.000 dolara çıkabileceğini belirtiyor. Ancak hepsi bu kadar değil. Kripto para biriminin sonunda 90.000 doları geçebileceğini de söylüyor:

“2021 yılının 1. çeyreğinin sonunda fiyatın 50.000 $’a ulaşması imkansız değil. Bu gerçekleşirse, daha fazla büyüme görmeyi ve BTC’nin 2. çeyreğin sonunda (30 Haziran 2021) 80.000 $ a ulaşmasını bekliyorum.  Bu olumlu gidişat 4. çeyrekte de devam ederse, 90.000 $’lık fiyat seviyesi imkansız olmayacak.”

usethebitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin