Visa'nın ilk çeyrek hedefi kripto stratejisiyle ilgili ayrıntıları ortaya koyuyor
Visa'nın ilk çeyrek hedefi kripto stratejisiyle ilgili ayrıntıları ortaya koyuyor

Bitcoin’in piyasa değeri Visa’nın piyasa değerini geçti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dünyanın en büyük kripto kripto para birimi Bitcoin, piyasa değeri itibariyle ödeme devi Visa’yı geçti

Bugün Visa’nın piyasa değeri 460.06 milyar $ seviyelerinde ve bir hisse senedinin fiyatı yaklaşık yüzde iki artıştan sonra 208.70 $’dan işlem görmekte.

visa

CoinMarketCap tarafından paylaşılan verilere göre, Bitcoin’in piyasa değeri şu anda yüzde 5,33 artıştan sonra 461,348,766,108 dolara ulaşıyor.

BTC

Kasım ayında Bitcoin, piyasa değeri açısından Mastercard’dan sadece birkaç milyar dolar uzaktaydı.

Bitcoin 25.000 doları aştı

Zorlu 2020 yılının Noel Günü olan 25 Aralık’ta Bitcoin, topluluğa isteyebilecekleri en iyi hediyeyi verdi. Bitstamp dahil olmak üzere bazı borsalarda BTC, 25.000 $’ı aştı.

Yazım sırasında, Bitcoin 24.900 dolardan işlem görüyor.

Üç yıl önce, Aralık 2017’nin sonlarında Bitcoin, tüm zamanların en yüksek seviyesine 20.000 $ ‘ın biraz altına ulaşmıştı.

Ancak uzmanlar, bu seferki rallinin farklı olduğuna inanıyor, çünkü bu sadece perakende müşterilerden gelen FOMO’ya (“fırsatı kaçırma korkusuna”) değil, büyük finans kuruluşlarının ilgisine dayanıyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin