Tim Draper: “Bitcoin 2022 yılında 250.000 dolar Olacak.”
Tim Draper: “Bitcoin 2022 yılında 250.000 dolar Olacak.”

Tim Draper: “Bitcoin 2022 yılında 250.000 dolar olacak.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tim Draper: “Bitcoin 2022 yılında 250.000 dolar olacak.” Milyarder risk sermayedarı ve uzun zamandır Bitcoin spekülatörü olan Tim Draper, 2018 Bitcoin tahminlerini açıklayarak, piyasanın en baskın kripto parasının değerinin 4 yıl içinde 250.000 dolar olacağını söyledi.

Tim Draper: “Bitcoin için herşey harika olacak!”

12 Nisan tarihinde California San Mateo’daki Draper Üniversitesinde yapılan Draper Party’sinde konuşan ve daha önceki güvenilir Bitcoin fiyatı tahminleriyle bilinen Tim Draper, dinleyenlere düşüşe yönelik tahminde bulunan kimseleri görmezden gelmeleri gerektiğini belirtti. Tim Draper açıklamalarına şunları ekledi:

İster inanın ister inanmayın ama benim tahminlerime göre 2022 yılında Bitcoin’in 250 bin dolar olacak. Deli olduğumu düşünecekler ama ben buna inanıyorum. İleride herşey Bitcoin için harika olacak!

Tim Draper, kripto para kullanıcılarının dikkatini çekmeyi başarıyor

Verilere dayanmayan tahmin şartlarına rağmen, Tim Draper’in konuşması 50’ye yakın kendinden geçmiş izleyici ve kripto para kullanıcısının dikkatini çekmeyi başarıyor. Tim Draper daha önce 2017 yılında Bitcoin’in gerçekleşen 10.000 dolar yükselişini 3 yıl önce Bitcoin 300 dolar seviyesindeyken tahmin etti.

Tim Draper: “Blockchain dünya tarihinde gerçekleşen en dönüştürücü teknolojilerden biri.”

Son zamanlardaki fiyat düşüşleri nedeniyle yatırımcılara önemli bir hayal kırıklığı yaşatan kripto para piyasasına yönelik Tim Draper’ın açıklamaları, bu negatif havayı azaltıyor. Tim Draper’ın örneklerinden biriside San Mateo olayı oldu. Tim Draper hem kripto paraların hem de Blockchain teknolojisinin dağınık uygulamalarının  yararlarından bahsetti ve açıklamalarına şunları ekledi:

Blockchain dünya tarihinde gerçekleşen en dönüştürücü teknolojilerden biri. Bu durum tamamen kutlamaya değer.

Analistlerin Bitcoin’e yönelik olumsuz yorumlarına rağmen Bitcoin yükselmeye devam ediyor

Aynı zamanda farklı analistlerin Bitcoin’e yönelik olumsuz yorumlarına rağmen Bitcoin yükselmeye devam ediyor. Bitcoin fiyatlarındaki balon ise Aralık 2017 döneminde elde edilen 20.000 dolar seviyesine geri gelmeyecek şekilde bitmiş gözüküyor. LDJ Capital şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı David Drake ise Nisan ayında meydana gelen değişimleri doğru tahmin ettikten sonra şimdi Bitcoin’in yıl sonuna kadar 30.000 dolar seviyesine gelmesini bekliyor.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bitcoinist

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin