Salesforce Blockchain ve kripto para çözümleri geliştiriyor
Salesforce Blockchain ve kripto para çözümleri geliştiriyor

Salesforce Blockchain ve kripto para çözümleri geliştiriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Salesforce Blockchain ve kripto para çözümleri geliştiriyor. ABD bulut teknolojileri devi Salesforce, kısa zamanda teknolojinin zirvede yer alması nedeniyle “Blockchain ve kripto para çözümleri” sunabileceklerini belirtti.

“Salesforce ve tüm müşterilerimiz için Blockchain ve kripto para çözümleri üretebiliriz.”

5 Nisan’da, TrailheaDX konferansında CEO Marc Benioff ile yapılan ortak bir röportajda konuşan Salesforce kurucu ortağı Parker Harris, bu yılın sonunda şirketin Dreamforce konferansı için yeni teklifler hazırlandığını doğruladı ve açıklamalarına şunları ekledi:

Umarım Dreamforce aracılığıyla, Salesforce ve tüm müşterilerimiz için Blockchain ve kripto para çözümleri üretebiliriz. Bu hepimiz için gerçekten heyecan verici bir gelişme.

Salesforce Blockchain ve kripto para çözümlerini nasıl geliştirecek henüz net değil

Bu gelişme, geçen yıl neredeyse 8,4 milyar dolar gelir elde eden Salesforce için bir ilk olacak. Şirketin Blockchain ve kripto ile nasıl etkileşime gireceği konusunda tam olarak konuşmayan Parker Harris, planların soyut olmaktan ziyade yine de somut olduğunu belirtti. Parker Harris ayrıca açıklamalarına şunları ekledi:

Bu gelişmelerin nasıl olacağını ve bu konuda neler yapabileceğimizi görüyorum.

Bu yeni girişim fikri, 2018 Dünya Ekonomik Forumu’nda ortaya çıktı

Bu yeni girişim fikri, Ocak ayında 2018 Dünya Ekonomik Forumu’nda bir otel barında Parker Harris’in isimsiz bir yönetici ile sohbeti esnasında ortaya çıktı. Organizasyon kripto para sektörü yanlısı olmaktan ziyade Bitcoin karşıtı olmasıyla tanınsa da aynı zamanda düzenlenen bir kripto para konferansı bu fikrin gelişmesine neden oldu.

Salesforce’nin planları, Rockefeller ailesinin yatırım haberleri nedeniyle gölgede kaldı

Salesforce’nin planları haftasonunda bu yana beklenmedik bir şekilde gölgede kalıyor.  Çünkü ünlü Amerikan ailesi Rockefeller’lara ait 3 milyar dolar değerindeki yatırım şirketi Venrock kripto paralara yatırım yapacağını duyurdu. Venrock, ilk para tekliflerini (ICO’lar) düzenleme platformu Coinlist’in ve sohbet uygulaması olan Kik’i yapımcısı olan Coinfund ile bu kapsamda işbirliği yapacak. Bu gelişmeler Bitcoin fiyatının (BTC) yükselişe geçmesini sağladı. 9 Nisan tarihi itibariyle Bitcoin 7.000 doların üzerinde işlem görüyor.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bitcoinist

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin