featured
Ronaldinho

Ronaldinho ve Roberto Carlos’un desteklediği spor dünyasının yeni kripto parası: SportyFi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

SportyFi nedir?

Günümüzde profesyonel spor, hem sporcular hem de küçük yatırımcılar için yüksek bir giriş engeline sahiptir . Özellikle gelecek vadeden sporcular mesleki kariyerlerinin başında, eğitimlerine ve dünya genelindeki etkinliklere katılım konusuna gelince çok fazla sorunla karşı karşıyalar. Aynı durum, ciddi mali ve likidite sorunlarıyla karşı karşıya olan birçok spor kulübü ve diğer spor organizasyonları için de geçerlidir. SportyFi için videoyu izleyin:

 

SportyFi’nin sağlayacağı değişim

 

Sporcular İçin

SportyFi, bu engelleri ortadan kaldıracak ve sonuçta atletik bir başarıyı elde etmek için gereken fonları artırmak için sporculara, kulüplere ve diğer spor organizasyonlarına hizmet eden bir Blokchain tabanına dayalı finansman platformu kurarak spor endüstrisindeki finansmanı değiştirecektir.

 

Yatırımcılar İçin

SportyFi, daha geniş bir topluluğun spora yatırım yapmasını sağlayacak ve sürekli bir büyüme ile 620 milyar dolar değerinde bir endüstriye sahip olacak. Spora katılanların finansmanında mevcut modeli bozarak, SportyFi spor yatırımını demokratikleştirerek spor sektöründe yeni bir bölüm açacak.

SportyFi’nin çok önemli iki projesi

  1. SportyFi Akıllı Yönetici Platformu

SportyFi’nin Akıllı Yönetici Platformu, bir sporcunun, bir kulübün veya başka bir spor organizasyonunun geleceğin gelirinden veya diğer bir bölümünün bir payı için uzun vadeli bir anlaşma teklif edeceğini bağışlar, çeşitli tiplerde ayrıntılı sponsorluk akıllı sözleşmeleri ve karmaşık yatırım akıllı sözleşmelerini sağlayacaktır bir yatırımın karşılığı olarak gelir.

SportyFi, atletlere, spor kulüplerine ve diğer spor organizasyonlarına potansiyel yatırımcılarla bağlantı kurabilecekleri ve belirledikleri hedeflere ulaşmak için gereken fonları artırabilecekleri Blokchain tabanlı platform sunacak .

  1. SportyFi Profesyonel Fonu

SportyFi’nin Token Crowdsale, sağlanan fonların bir kısmını ayrıca bir SportyFi Profesyonel Fonu’na tahsis edecek. Fon, sporun türüne bağlı olarak örneğin ödüllü para, imaj hakları, aktarma ücretleri ve bir sporcunun diğer hakları temel alınarak gelecekteki dönüş karşılığında en büyük potansiyele sahip olan sporculara yatırım yapacaktır.

Kanıtlanmış bir sicile sahip bir spor endüstrisi danışmanları ve profesyonellerinden oluşan bir ekip, en büyük potansiyele sahip olan, fonun ve tüm SportyFi ekosisteminin büyümesini kolaylaştıracak olan sporcuları analiz edecek ve seçecektir.

Spor camiasının en önemli efsaneleri SportyFi’yi destekliyor. SportyFi spor alanında çok ama çok önemli gelişmelere ve değişmelere imza atacak.

 

 

Kripto para toplam adeti: 70.673.454 SPF

24 saatlik ticaret hacmi: 634.993 Dolar

Toplam piyasa değeri: 23.479.755 Dolar

1 SPF an itibari ile güncel fiyatı: 0.46 Dolar

SportyFi

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin