Mike Novogratz, koronavirüs ve Bitcoin hakkında konuştu
Mike Novogratz Bitcoin’lerini sattı

Mike Novogratz: “Bundan 15 yıl sonra herkes Blockchain kullanıyor olacak.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

6 Haziran tarihinde yapılan bir röportajda, Galaxy Digital Capital Management‘ın kurucusu ve CEO‘su olan Mike Novogratz kripto para birimleri ve onları çevreleyen düzenleyici çerçeveler hakkındaki düşüncelerini paylaştı.

Mike Novogratz: “Blockchain pek çok şeyi değiştirmiş olacak.”

2007 ve 2008 yıllarında Forbes’in milyarderler listesinde bulunan Novogratz, eski bir hedge fonu yöneticisi ve Wall Street yatırımcısı. Mike Novogratz kripto para birimlerinin ve Blockchain teknolojisinin kendisi için ne ifade ettiğini anlatarak konuşmasına başladı ve şunları söyledi:

Bu kripto devrimini internet 3.0 olarak görüyorum. 15 yıl içerisinde geriye baktığımızda Blockchain’in pek çok şeyi değiştirmiş olduğunu göreceğiz.

Mike ayrıca kripto paraların internetten daha iyi olup olmadığına bakılmaksızın ciddi anlamda büyüyeceğini de belirtiyor. Mike’a göre kripto para birimleri büyük yatırımcılar için mükemmel bir varlık.

“İnsanlar bu yeni teknolojiyi benimsemeyi düşünüyor.”

Mike 2012 yılında finansal kriz esnasında kripto para birimleri ile ilk tanıştığı zamanı şu ifadeler ile açıkladı:

Bu durum içerisinde merkezi bankalara ve fiat para birimlerine karşı bir güvensizlik hissi vardı. İnsanlar enflasyon yüzünden endişeliydi ve bu yeni teknolojiyi benimsemeyi düşünüyordu. İnsanlar bunların sahip olduğu dağınık sistem ve merkeze güvenme gereksinimi olmaması özellikleri nedeniyle yeni bir varlık olabileceğine inanıyordu.

“Satoshi‘nin buluşundaki eşsiz olan onun whitepaper’ı.”

Mike’ye kripto para birimleri ve onların arkasındaki teknolojiyi ne kadar anladığı sorulduğunda şu ifadeler ile yanıt verdi:

Bunları anlamaya yaklaşıyorum. Satoshi‘nin buluşundaki eşsiz olan onun whitepaper’ı… Resmen iki adet Nobel Ödülü var gibi ve bu ödüllerden bir tanesi de bu dağıtık cüzdan fikrini yarattığı için bilişim alanında olmalı.

Daha fazla insan bu teknolojiyi kullanmaya başladıkça Blockchain’in yeteri kadar hızlı olamadığını düşündüğünü belirten Mike, Blockchain’in gitgide daha çok yavaşladığını da sözlerine ekledi.

“Diğer nobel ödülü ise token ekonomisinden kaynaklanıyor.”

Mike Satoshi’nin whitepaper’ının diğer özelliklerini şu sözleri ile açıkladı:

Diğer nobel ödülü ise token ekonomisinden kaynaklanıyor. Aynı görüşte olan insanlar için çok çabuk bir şekilde sosyal ağ kurabilmek ve bu şekilde daha önce hiç var olmamış yeni işletme modelleri oluşturmak için tokenleri teşvik amacıyla kullanmak.. Bu ikisini bir araya getirmek ortaya çok güçlü bir kuvvet çıkıyor.

Mike ilk defa kripto paralara yatırım yapmaya 2012 yılında başladığını ve bundan 6 yıl sonra bile kripto paralar hakkında her şeyi öğrenemediğini sözlerine ekledi.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin