Lionel Messi'nin reklam yüzü olduğu Sirin Labs davalık oldu: Sebep borçlar
Lionel Messi'nin reklam yüzü olduğu Sirin Labs davalık oldu: Sebep borçlar

Lionel Messi, Blockchain tabanlı SIRIN LABS ile reklam anlaşması imzaladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Lionel Messi, Blockchain şirketlerine ilgi duyan ünlüler kervanına katıldı. Birçoğu tarafından dünyanın en iyi futbolcusu olarak görülen FC Barcelona oyuncusu Leo Messi, Blockchain tabanlı donanımlar yaratmak üzere kurulan SIRIN LABS şirketini tanıtmak üzere bir reklam anlaşması imzaladı.

Süper güvenli cep telefonu SOLARIN’i piyasaya süren şirket, şimdi de Blockchain entegrasyonunu daha kullanıcı dostu yapacak olan FINNEY adlı hepsi birarada bir PC’yi piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Messi ile imzalanan anlaşma ile şirket, Blockchain teknolojisi ile ilgili henüz pek bilgisi olmayan müşterilere hitap ederek geniş bir kitleye açılmak istiyor. Messi, Blockchain tabanlı projenin reklamı için yayınladığı Facebook gönderisinde şöyle dedi:

Genellikle savunma bütünlüğünü (merkeziliğini) bozmaya çalışmakla meşgulümdür. Blockchain ve merkezi olmayan sistemlerin daha derine inmesinden sonra, Blockchain’i akıllı telefonlar için gelecek işletim sistemiyle daha kolay hale getirecek olan SIRIN LABS’e marka yüzü olarak katılmaktan heyecan duyuyorum!

IOTA bir kez daha gündemde

SIRIN LABS aygıtları birbirine IOTA’nın Tangle teknolojisi ile bağlanacak. IOTA’nın kripto para birimi olan MIOTA, son olarak Ripple’ı geride bırakarak en değerli dördüncü kripto para olmayı başarmıştı. Bu sıçrama; şirketin Microsoft, Fujitsu ve diğer önemli firmalarla imzaladığı anlaşmalar nedeniyle gerçekleşmişti.

cointelegraph

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin