Kripto para piyasaları
Kripto para piyasaları iyileşme sinyalleri veriyor

Kripto para piyasaları iyileşme sinyalleri veriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasaları iyileşme sinyalleri veriyor. Son 48 saat içinde, oldukça değişken bir hafta geçirdikten sonra, kripto para piyasası 350 milyar dolarlık bölgede istikrarlı bir şekilde kaldı. Çünkü Bitcoin gibi büyük kripto para birimleri büyük kazançlar ya da kayıplar yaşamadı.

Kripto para piyasalarında istikrar sağlanıyor

Şubat ve Mart ayı boyunca, küresel pazardaki her kripto para birimi, 24 saatlik bir süre içinde yüzde 20 ila 30 oranında yukarı ve aşağıya doğru aşırı artış ve fiyat düşüşleri yaşadı. Örneğin, Bitcoin 14.000 dolardan 6.000 dolara düştü, daha sonra 11.600 dolara yükseldi. Sonrasında 7.000 dolara düştü ve son olarak 9.000 dolara yükseldi.

Bu yoğun volatilite döneminden sonra, kripto para piyasasında iki gün boyunca pazarda büyük bir hareketlilik olmaması, piyasa da bir miktar istikrar sağladı. ICON (ICX) ve Storm gibi bazı tokenler, döviz listelerinden dolayı yüzde 40 oranında arttı. Ancak iki kripto para birimini dışında, çoğu dijital para birimi 20 Mart tarihinden itibaren fiyatlarını koruyor.

Bitcoin gibi kripto paralar global rezerv para birimi olabilir

Yatırımcılar ayrıca, 6.000 dolarlık ilk toparlanmanın ardından piyasaya karşı güven duymaya başladılar. Twitter ve Square CEO’su Jack Dorsey, milyarder yatırımcılar Tim Draper ve Alan Howard’ın da aralarında bulunduğu teknoloji ve finans sektöründeki uzmanlar, benzer bir duyguyu paylaştılar. Çünkü Bitcoin gibi kripto paralar global rezerv para birimi olabilirdi. Jack Dorsey, konuya yönelik şunları söyledi:

Dünya en nihayetinde tek bir para birimine sahip olacak, ayrıca internet de öyle. Bunun Bitcoin olacağına inanıyorum. Bu durum muhtemelen on yıl içerisinde gerçekleşir, belki de daha hızlı gerçekleşebilir. Bitcoin daha geniş çapta kullanıldıkça, bunu daha da geniş bir kitleye yayma görevi Square gibi ödeme işleme şirketlerine düşüyor.

Kripto para piyasaları
Kripto para piyasaları iyileşme sinyalleri veriyor

Alan Howard, dijital varlıklara ve Blockchain teknolojisine yatırım yapmayı planlıyor

Geçtiğimiz yıl Bitcoin’e yatırım yapan hedge fon yöneticisi Alan Howard, 2018 yılında kripto para birimlerindeki varlıklarını artıracağını açıkladı. Çünkü piyasanın bu yıl boyunca tam bir toparlanma yaşayacağına inanıyor. Bloomberg raporunda şu ifadeler yer alıyor:

Alan Howard, geçen yıl kripto para birimlerine çok büyük kişisel yatırımlar yaptı. Ayrıca bundan sonraki yatırımlarında dijital varlıklara ve bunların arkasındaki Blockchain teknolojisine daha fazla yer vermeyi planlıyor.

Güney Kore’nin Ethereum’u ICON

Güney Kore’nin Ethereum’u olarak da bilinen ICON, 21 Mart’ta yüzde 60, 22 Mart’ta ise yüzde 40’lık bir artış kaydetti.

Dün, Güney Kore’nin en büyük kripto para borsası Bithumb, havaaracı kampanyasını destekleyen ICON’u listeledi. ICON’un Bithumb’a katılmasından hemen sonra, ICX’in fiyatı yüzde 60’ın üzerinde bir artış gösterdi.

Kripto para piyasaları bu ayın başlarına kıyasla iyi durumda

Günün erken saatlerinde, Güney Kore’de ikinci en büyük kripto para ticaret platformu olan Upbit, ICX’i listeledi. Upbit, kripto para birimi ile Bithumb ve Korbit gibi kripto para birliği borsalarına kripto para yatırımı yapmak isteyen profesyonel kripto para birimi yatırımcıları ve sıradan yatırımcılar arasında popülerdir.

Genel olarak, kripto para birimi piyasası değerleme, hacim, talep ve medya kapsamı açısından bu ayın başlarında olduğundan daha iyi bir konumda.

Ccn

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin