featured

İsrail’in En Büyük Bankası Blockchain Teknolojisi için Microsoft ile Anlaştı.

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İsrail’in en büyük haber sitelerinden biri olan “The Times of İsreal” göre Microsoft,  Hopaalim Bankası ile müşterilerinin dijital banka teminatlarını desteklemek için bir ortak çalışma yapıyor.

Hopaalim Bankası finansal sözleşmelerde blockchain kullanan ilk İsrail bankası olurken bu projede banka işlemlerinin daha hızlı ve güvenli yapılması planlanıyor. Genel anlamda banka güvencesine ihtiyaç duyan müşteriler blockchain alt yapısı ile daha hızlı ve güvenli bir hizmete sahip olmuş olacaklar.




Hopaalim Bankası CEO’su Arık PİNTO ise geliştirilen bu alt yapı sayesinde müşterilerin belgeleri ve ihtiyaçları daha güvenli bir alt yapı da saklanırken aynı zamanda daha hızlı bir hizmet vererek müşteri memnuniyetinin daha fazla arttıracağı kanısında.  İş birliği noktasında Microsoft ise bulut hizmeti olan AZURE ile bankaya alt yapı hizmeti sunacak.

Ayrıca Hopaalim Bankası finansal sektör olarak blockchain teknolojisinin daha ilerlemesi için mevzuat çalışmalarının düzeltilmesi konusunda çalışmalar başladıklarını duyurdu.


Microsoft İsrail CEO’su Shelly Landsmann, ortaklığın ülkenin bankacılık sektöründe dijital bir devrimi mümkün kılacağını, iş ve teknoloji ihtiyaçlarını bir araya getirerek, gelişmiş hizmetlere erişim sağlamak için bu tür ilk işbirliğine adım attıklarını  söyledi.

Bilindiği üzere Microsoft  AZURE ile bulut sunucu hizmeti verirken bunu blockchain teknolojisi ile birleştirerek gelecekte firmalara ne denli önemli bir alt yapı hizmeti sunacağını göstermiş oldu.

Crytocoinnews.com

 

 

Mesut Paçavra
Global Pazarlama / Mining Uzmanı

 

 


Yasal Uyarı: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin