long blockchain

İsmini Long Blockchain olarak değiştirdi değeri 3 kat arttı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto çılgınlığında yeni bir lider var. Long Island Iced Tea Corp. İsmini Long Blockchain olarak değiştirdikten sonra hisselerinde %238 artış yaşadı. Bu arada, www.longblockchain.com web alan adını saklayan içecek şirketi, ana odak noktasını “blok zincir teknolojisinin faydalarından faydalanan fırsatların araştırılması ve yatırıma” yönlendireceğini açıkladı.

Long Blockchain, meşrubat üretmeye devam edecek

Öte yandan şirket, yaptığı açıklama ile buzlu çay yapmaya da devam edeceklerini söyledi. Firma, www.longblockchain.com adresi üzerinden yaptığı açıklamalarda ise şu ifadeleri kullandı:

“Long Blockchain Corp. küresel ölçeklenebilir blokchain teknolojisi çözümleri geliştirmek ve yatırım yapmak üzerine yoğunlaşıyor. “On-chain” olan işletmelere yatırım yaparak ve bunları geliştirerek hissedarları daha geniş bir topluluk için uzun vadeli değer yaratan önemli bir blok zinciri haline gelmeyi planlıyor. Blockchain teknolojisi, insanların ve işletmelerin işlem yapma biçimini kökten değiştiriyor ve şirket, bu dinamik endüstrinin ön saflarında yer almaya, fırsatları aktif bir şekilde takip etmeye çalışıyor.”

Time

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin