Güncel Google istatistikleri kripto para piyasası için neler söylüyor?
Güncel Google istatistikleri kripto para piyasası için neler söylüyor?

Eski Google çalışanlarından dev Blockchain hamlesi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Eski Google çalışanları bir Blockchain inovasyon platformu kuruyor. 15 Nisan’da yayınlanan bir basın açıklamasına göre, üç eski Google çalışanı, Blockchain ile ilgilenen tüm eski Google çalışanları için bir topluluk olan xGoogler Blockchain Alliance’ı (GBA) oluşturmak üzere bir araya geliyor.

GBA, eski Google çalışanları için Blockchain teknolojisiyle ilgili araştırma, diyalog ve geliştirme için ortak bir alan olarak hizmet verecek

Eski Google çalışanları ve Çin Blockchain topluluğu liderlerinden; Blockchain platformu Nebulas’ın kurucusu Hitters Xu, merkezi olmayan borsa ve açık protokol Loopring’in kurucusu Daniel Wang ve Gifto’nun CEO’su ve kurucusu Andy Tian, GBA’yı yaratmak için Blockchain geliştiricileri üzerinde büyüyen taleplerden ilham alıyor.

Basın bültenine göre GBA, Google çalışanlarına yönelik Blockchain teknolojisiyle ilgili araştırma, diyalog ve geliştirme için ortak bir alan olarak hizmet verecek. Andy Tian konuya yönelik şunları söyledi:

Google, Android’den yapay zekaya, dünya çapında her zaman yeni teknolojilerin ön safında yer aldı. Google çalışanları olarak, benzersiz deneyimlerimizi Blockchain’in nüfuzunu, herkese ve her yere genişletmekte kullanabiliriz.

Google, Blockchain ve kripto para birimlerini hem engelleme, hem de destekleme eğiliminde

Körfez Bölgesi, Pekin ve Şanghay’da yüksek kaliteli Blockchain projelerini Google çalışanları aracılığıyla ortaya koyacak olan GBA, Blockchain’le ilgilenen Google çalışanlarının olduğu her yerde genişlemeye çalışıyor. Google, Blockchain ve kripto para birimlerini hem engelleme, hem de destekleme eğiliminde olduğunu gösteriyor.

Mart ayının ortalarında, Google, Google Cryp’de kripto parayla ilgili tüm reklamları yasaklayacağını açıkladı. Bir hafta sonra şirket, kurcalamaya karşı korumalı bir muhasebe sistemi ve bir bulut işlem platformu için iki Blockchain ürünü üzerinde çalıştığını bildirdi.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Cointelegraph

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin