Blockchain Araştırma Enstitüsü, Blockchain stratejilerini araştırıyor
Blockchain Araştırma Enstitüsü, Blockchain stratejilerini araştırıyor

Blockchain Araştırma Enstitüsü’ne 12 yeni üye katıldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bulut bilişim şirketi Salesforce, Salı günü açıklanan multi-milyon dolarlık küresel Blockchain düşünce kuruluşu olan Blockchain Araştırma Enstitüsü (BRI)’nün 12 yeni üyesi arasında yer alıyor.

Blockchain Araştırma Enstitüsü, Blockchain stratejilerini araştırıyor

Blockchain stratejilerinin, uygulamaların ve uygulama engellerinin araştırılmasına adanmış olan Enstitü, halihazırda devlet kurumları, büyük teknoloji şirketleri, finans endüstrisi oyuncuları ve Microsoft, IBM, Kanada Bankası ve PepsiCo gibi küresel şirketlerin üyeliğini sunmakta. Salesforce’deki stratejik planlamadan sorumlu kıdemli başkan yardımcısı Peter Schwartz, konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Diğer yıkıcı teknolojilerde olduğu gibi, geniş kapsamlı bakış açılarını anlamak için çeşitli perspektiflerden derin bir çalışma gerektirir.

“Blockchain alanında işbirliği yoluyla daha fazla inovasyon sağlayabiliriz.”

Diğer yeni üyeler arasında Avusturyalı bankacılık grubu Raiffeisen Bank International, İsviçre merkezli BPC Banking Technologies, marka müdürü VIKTRE ve halkla ilişkiler firması Navigator Limited bulunuyor. Blockchain kuruluşlarından; Aion, Decental, Polymath, Shyft Network ve Sweetbridge de Enstitü’ye katıldı. Enstitü’nün kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Don Tapscott konuya yönelik şunları söyledi:

Kurumsal ve hükumet üyelerimiz gibi, bu şirketler de Blockchain dönüşümlerinin çok farklı aşamalarında. Şirket ve hükumet liderlerinin yanı sıra Blockchain alanında bir inşaatçılar ağı yaratarak işbirliği yoluyla daha fazla inovasyon sağlayabiliriz.

2017 yılında kurulan BRI, şubat ayında Hindistan’da dijital ekonomiyi teşvik etmek için ülkenin önde gelen teknoloji organizasyonlarından biri olan Ulusal Yazılım ve Yazılım Şirketleri Birliği (NASSCOM) ile ortak olduğunu duyurdu.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Coindesk

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin