Coineal daha büyük kamu yararı için API madenciliği reddetti!
Coineal daha büyük kamu yararı için API madenciliği reddetti!

Coineal daha fazla kâr sağlamak için API mining’i reddediyor: Peki nasıl?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Coineal benzersiz bir strateji geliştiren tek platformdur. İlk önerilen Likidite Madenciliği modeli olan efsanevi “Ultraman” ticaret platformu, diğer platformlardan tamamen farklı olan genel stili de değiştiriyor.

Coineal daha büyük kamu yararı için API madenciliği reddetti!
Coineal daha büyük kamu yararı için API madenciliği reddetti!

Coineal platformunun üç önemli yeniliği:

  1. “Ticaret Madenciliği’nden, Likidite Madenciliği modeline yükseltme.
  2. Sınırlı madencilik hesabının, farklı sınıflarını ortaya çıkarmak için hazırlanmış olan ilk borsa platformu.
  3. Anime IP ve baraj gibi eğlence unsurlarını birleştiren ilk borsa platformu.

Buna ek olarak, Coineal’in uluslararasılaşma dağılımı diğer borsa platformlarının çok ilerisinde ve şimdiden 50’den fazla küresel Blockchain platformuna ulaştı. Avrupa, Amerika Birleşik Devletleri, Japonya, Güney Kore ve Güneydoğu Asya’nın tamamı kapsanıyor ve “Ultraman” rüzgarları yakında dijital para piyasasında dolaşacak.

Likidite Madenciliği, ticaret amaçlı madenciliğe kıyasla daha dengeli ve sürdürülebilir olmak üzere click-farming’i reddediyor

Ticaret madenciliği, herkesin tokenomik ve sermaye kaldıracı gücünü görmesine izin verir, fakat aynı zamanda mevcut ölümcül boşluklar da vardır. İşlem ücretinde %100 iade ve davetiye kayıtlarında %20 bonus sağlama mekanizması, çok sayıda “tık çiftçisini” ve sayısal ticaret ekiplerini sisteme çekecektir. Bu madenciler, platformun ticaret hacminin hızla patlamasını sağlayabilir. Ancak, madencilik gelirleri düştüğü anda, aynı insanlar hızlı bir şekilde platformdan paralarını çekip çıkaracak ve işlem hacminde hızlı bir düşüşe neden olacak. Bu da Platform para birimi fiyatlarında bir düşüşe neden olacak. Madencilerin geri çekilmesinden sonra platformun işlem hacmi gerçek kullanıcıların işlemleri ile yeniden yapılanmazsa, tüm sistem çökecektir.

Platform, tıklama çiftçilerinin ve sayısal işlem yapan ticaret ekiplerinin kendi kendine ticaret işlemlerini ödüllendirdiği sürece, aynı zamanda platform para birimi silindiri ile birlikte işlem hacmi de keskin bir şekilde artacak veya azalacaktır. Bu sadece yatırımcıların büyük kayıplar doğurmasına yol açmayacak, aynı zamanda platformun kendisinin doğru gelişimini de olumsuz yönde etkileyecektir. Kendi kendine ticaret işlemi, kaldıracın yapay olarak artmasına eşdeğerdir. Bununla birlikte, kaldıraç, bir ülkenin hızla yükselmesine ve aniden düşmesine izin verebileceği iki ucu keskin bir kılıçtır. Platformun gelişimi; en sonunda, teknoloji, operasyonlar, pazarlama ve sermayenin birleşik konumlandırılmasıyla belirlenir. Platformun kendi kabiliyeti yerinde değilse, kaldıraç sadece kendi ölümünü hızlandıracaktır.

Borsa platformunun temel rekabet avantajı, dijital varlıklar için gerçek bir likidite sağlamaktır. Coineal, alım satım platformunun asıl amacına odaklanıyor, “ticari madencilik” tokenomics modelini optimize ediyor ve “Likidite Madenciliği” modeline yükseltiyor. Likidite Madenciliği sisteminde, Coineal madencilik kârını ilk aşamada gerçek bireysel yatırımcılara bırakacaktır. Kullanıcılar zamandan ve işten gelir elde edecek, böylece topluluğun temelini güçlendirmenin yanı sıra platforma gerçek bir likidite sağlayacaktır. Bu aynı zamanda Coineal’in farklı türde maden hesapları başlatmasıdır.

Coineal, API arayüzünü herkesin erişebileceği şekilde açacak, ancak öz-ticaret borsa platformları için herhangi bir madencilik teşviği sağlamayacak. Profesyonel olarak ölçülen alım-satım ekipleri, rekabeti önleyici engelleri aşmak yerine, sadece gelir elde etmek için ticaret stratejilerine güvenebilirler. Bu hareket kaçınılmaz olarak tıklama çiftçilerinden ve sayısal ticaret ekiplerinde hoşnutsuzluğa yol açacaktır. Bununla birlikte, Coineal’in topluluğunun geri bildirimleri, bireysel kullanıcıların çok destekleyici olduklarını göstermektedir. Bu sadece topluluğun olumlu bir atmosfer oluşturmasına izin vermekle kalmaz, aynı zamanda platformun sağlıklı ve uzun vadeli bir yönelim içinde gelişmesini sağlar. Her şeyden önce, platformu gerçekten genişletmek için, yalnızca müreffeh olduğu anlaşılıncaya değin çiftçiliğe cevap veremez. Anahtar belirleme; platformun en gerçek kullanıcıları ve işlem hacmini ve ayrıca yüksek kaliteli para birimlerini görüntüleyebilmesinin mümkün olup olmadığıdır.

NEAL’in tokenomik sistemi, sermaye için olumlu bir kaldıraç olabilir ve mevcut ticaret madenciliği oyunundan daha istikrarlı ve sürdürülebilir olacaktır. Coineal, gelişimin tüm aşamalarında kendi stratejisi hakkında çok nettir. Erken gelişim aşamasında, kârın platformdaki bireysel yatırımcılara verildiğine karar vermiştir, böylece her gerçek yatırımcı günde sadece 2 saat çalışabilir ve 10 kat daha fazla kazanç elde edebilir.

Madencilik hesaplarının ilk partisi, her biri on binlerce yuan değerinde, kısa sürede elde edilmiş ve madencilik kazanç oranı diğer platformlardan çok daha yüksektir

Coineal’ın ilk madencilik hesapları grubu, piyasaya çıktığı anda yatırımcılar tarafından hızlı bir şekilde satın alındı. Birinci sınıf madencilik hesabının geliri, sadece günlük madencilik işlemlerinden 50.000 ila 150.000 yuan’a kadar ulaşabilir ve ikinci sınıf hesaplar günde 20.000 ila 30.000 yuan kazanabilir. Ayrıca, temettüler ve davet tescil teşvikleri platform gelirleri de vardır.

İşlem ücretinin, eşit miktarda platform para biriminde iadesi işlemine ticaret madenciliği denir. Ticaret platformundaki hesabınız tıpkı Bitcoin madencilik teçhizatı gibidir. Farklı yapılandırma hesabı farklı modeller olarak davranır. Farklı hesapların “sanal hesaplama gücü” değişir ve bu nedenle madencilik oranı da büyük ölçüde farklılık gösterir.

Coineal, kârı kullanıcılar için en üst düzeye çıkarır ve doğrudan bir dizi en yüksek konfigürasyon sağlar – “ASIC madencilik teçhizatı”. Madencilik dönüş oranı, diğer tüm ticaret platformlarının üstündedir.

Coineal daha büyük kamu yararı için API madenciliği reddetti!
Coineal daha büyük kamu yararı için API madenciliği reddetti!

Coineal’ın madencilik hesapları dört kategoriye ayrılır:

  1. Birinci sınıf madencilik hesabı: 65 hesapla sınırlı ve daha önce serbest bırakılmış. Birinci sınıf maden hesabındaki ilk 10.000 işlem ücreti, %150 eşdeğer miktarda NEAL ile iade edilir. Bu hesap tarafından davet edilen ilk 500 kullanıcının ilk 10.000 işlemi, %35 eşdeğer miktarda NEAL ile iade edilir.
  2. İkinci sınıf madencilik hesabı: birinci sınıf hesap üzerinden KYC’yi kaydeden ve tamamlayan ilk 65 hesap ile sınırlı ikinci sınıf hesabı olarak kabul edilir. Her ikinci sınıf madencilik hesabı, ilk 10.000 işlem ücretinin %135 eşdeğer miktarda NEAL ile iade edildiği politikanın tadını çıkarabilir. Bu hesap tarafından davet edilen ilk 500 kullanıcının ilk 10.000 işlemi, %25 eşdeğer miktarda NEAL ile iade edilir.
  3. Yüksek geri dönüş ödülü hesabı: KYC kaydını 30 Haziran günü öğlen 12:00’dan önce tamamlayan mevcut ve yeni kullanıcılar. İlk 10,000 işlem ücreti %125 eşdeğer NEAL ile iade edilir. Bu hesapla davet edilen kullanıcıların madencilik işlemleri %25 eşdeğer NEAL ile iade edilir.
  4. Normal hesap: 30 Haziran günü öğlen 12:00’den sonra kaydedilen hesap, olağan bir hesap olarak kabul edilir. İlk 100 günlük işlem ücreti, %125 eşdeğer miktarda NEAL ile iade edilir. Gün boyunca aşağıdaki işlemler %100 eşdeğer miktarda NEAL ile iade edilir. Bu hesapla davet edilen kullanıcıların madencilik işlemleri %20 eşdeğer NEAL ile iade edilir.

(Not: Etkinliğin ayrıntıları https://www.coineal.com/index.html#en_US adresindeki resmi duyurudan bulunabilir)

Birinci sınıf madencilik hesabı diğer platformlardan iki kat daha fazla kazanıyor. Ancak, bu madencilik hesapları tamamen sınırlıdır. Hesapları isteyen yatırımcıların fırsatı hızlı bir şekilde tespit etmeleri ve hemen edinmeleri gerekiyor. Coineal’ın ilk madencilik hesapları grubu, hızlı bir şekilde hareket eden yatırımcılar tarafından alındı. Bazı yatırımcılar zaten bu hesaplarını satarak binlerce yuan kazanç sağlamışlardır! Madencilik hesaplarının ilk kümesini almayan kullanıcılar ikinci parti için dikkat edebilirler. Coineal platformu, ilk parti tüketim oranına göre ikinci parti hesaplarının dağıtım planını formüle edecektir. Madencilik hesabı ihracının ikinci partisi işlem hacmine, varlık envanterine ve dağıtım kapasitesine göre kararlaştırılacaktır. Takip eden aşamada, madencilik hesaplarının otomatik “üretimi ve dağıtımı” aşamalı olarak gerçekleştirilecektir.

Madenciliğe katılmak ve daha fazla NEAL kazanmak istiyorsanız, bunu nasıl başarabilirsiniz? Coineal platformu, her bir tüccar için bir “Ultraman madencilik robotu” sağlar ve işlemlerini yapmak için Ultraman’a yetki verebilirler. Piyasadaki en iyi fiyata otomatik olarak işlem yapar. Bunu, ara vermeksizin size yardım edebilecek bir para kazanma makinesini benimsiyormuş gibi düşünün.

Coineal daha büyük kamu yararı için API madenciliği reddetti!
Coineal daha büyük kamu yararı için API madenciliği reddetti!

Anime IP ve eğlence unsurlarını entegre eden Coineal, ticareti eğlenceli hale getiriyor

Coineal’ın stili diğer platformlardan tamamen farklı. Anime IP ve baraj gibi eğlence unsurlarına sahip ilk borsa platformudur. Coineal’in platform logosu sevimli bir “Ultraman” imajıdır ve topluluktaki insanlar, bunu “Ultraman” ya da “küçük NEAL” olarak adlandırırlar.

Ultraman, özellikle Japonlar için herkesin sevdiği ikonik bir karakter. Coineal, Japonya’da bile tanıtım yapmadan bir grup Japon kullanıcısını cezbetmiştir. Bu açıkça Ultraman’ın cazibesini kanıtlar niteliktedir.

Coineal topluluğu sonsuz bir yaratıcılığa sahiptir. Ultraman’ın IP resmi, çeşitli oyunlara evrildi. Daha önce bahsedilen “Ultraman robot”un yanı sıra emoji paketleri, türetilmiş ürünler (T-shirtler, şapkalar, kuklalar, yastıklar, fincanlar, vb.) ve üç boyutlu karikatürler var … Little NEAL’ın emoji kitleri hızla çeşitli topluluklara ve yakında tüm para birimi çemberine yayılacakları tahmin edilmektedir.

Coineal daha büyük kamu yararı için API madenciliği reddetti!
Coineal daha büyük kamu yararı için API madenciliği reddetti!

Yukarda ki resimde bazı NEAL Emojilerini görebilirsiniz.

Coineal’in ticaret arayüzü, 90’ların favori barajı ve özel efektleri gibi eğlence unsurlarını içeriyor. Gelecekte, kullanıcıların artık kızartma yapmak için çeşitli gruplara girmelerine gerek yok; bunun yerine doğrudan ticaret sayfasına baraj gönderebilirler. Bu çok eğlenceli! Bu gerçekten gençlerin en sevdiği bir işlem platformudur – aynı zamanda profesyonel ve eğlenceli. Coineal’deki ticaret ve madencilik sadece para kazanmakla kalmaz, aynı zamanda çok eğlendirici. Bütün günü Coineal’de geçirmek isteyebilirsiniz.

Coineal daha büyük kamu yararı için API madenciliği reddetti!
Coineal daha büyük kamu yararı için API madenciliği reddetti!

50’den fazla uluslararası platformda güçlü bir iniş, küresel pazarın anlık kapsama alanı

Coineal, bu sene borsa platformları arasında en hızlı büyüyen karanlık attır. Nisan ayında operasyonlara başladı ve MyToken’ı (MT) başlattı. MT işlem hacminin 1 numarasına sadece 10 gün de yükseldi. O zamanki en iyi 10 borsa platformunun arasında, Coineal en küçük ürün ve operasyonları ile benzersizdi. Sürekli Token’ları maximum’a ulaştırırdı. Üç aylık birikimden sonra, Coineal kullanıcılarının sayısı 500.000’i geçti. Tam bir ekip kuruldu ve ticaret platformunun temelini oluşturan teknoloji sürekli olarak iyileştirildi ve bu da gelişmiş algoritmalar sağladı. Eşleştirme verimliliği, saniyede milyonlarca işlem gerçekleştirme kapasitesine ulaştı. Bu arada dünya standartlarında güvenlik ve risk kontrol sistemi kuruldu.

Sağlam bir temel ile Coineal dönüşüm ve küreselleşme yolculuğuna başladı. Bir borsa platformundan, Çin ve Kore’den dünyaya hareket eden, dijital varlıklar için tam dolaşan bir platforma yükseldi. Haziran ayının sonunda, Coineal birbiri ardına sıralanan uluslararası Blockchain platformlarında görünecek. Pazarlama promosyonu diğer borsa platformlarının %99.99’unu geçecek. “Ultraman” görüntüsünü aşağıdaki istasyonlar listesinde kontrol edebilirsiniz:

  • MyToken, Cointime ve BiShiJie dahil olmak üzere Çin’deki Blockchain medya ve platformların % 90’ından fazlası
  • CoinMarketCap, Bitcoins, Global Cryptopress, Coin Turk, CCN, Cryptogains.fr, Cryptoninjas, NEWS BTC, Cointelegraph, Cryptopotato dahil 20’den fazla en iyi İngilizce siteleri
  • Kore’de 10’u aşkın platform, Japonya’da 10’u aşkın platform ve Güneydoğu Asya’da 10’u aşkın platform

NEAL’in 30 Haziran’da saat 12’de çevrimiçi olarak programlanması planlanıyor. Coineal’in “Likidite Madenciliği” tokenomics modeli ve küresel strateji planı, dijital varlıklar için mükemmel likidite ve küresel pazarlar için anlık teminat sağlayabilir. Geleneksel finansal pazarın ihraç ve varlık geleneklerini tamamlaması için en az 3-5 yıl alırken, Coineal’ın tek ihtiyacı olan gelecekte bir gün! Varlık dolaşımının etkinliği, geleneksel piyasalardan on binlerce kez daha yüksek olacaktır. Blokchain ve tokenomik, yeni ve eski dünya arasında dönüm noktaları olarak kabul edilirse, o zaman Coineal küresel dijital varlıklar için bir “roket fırlatma merkezi”dir.

KYC’nizi doğrulayın ve 0,88 EOS + 88 NEAL kazanın!

Detaylı bilgi için platformun web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

Coineal

Web SitesiTelegramTwitter

 

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin