featured

Bu rapora göre, BAE’nin ne kadarı kripto varlığına sahip?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Arap bölgesi, kimsenin tahmin etmediği kadar kripto dünyasına yakın. Özellikle de zengin ve multi-milyonerlerin yaşadığı şehirlerde ilgi daha da yoğun. Tüm dünyada olduğu gibi Arap yarımadası, kripto endüstrisinin bir parçası olmak istiyor. Ekosistem içinde kendine yer bulmak isteyen en güçlü aday ise Birleşik Arap Emirlikleri

Birleşik Arap Emirlikleri, kriptonun merkezi olabilir

Henüz yeni yeni bir modern şehir anlayışına sahip olan ülke, Dubai ve Abu Dabi gibi önemli kentleri bünyesinde barındırıyor. Ticaret, turizm gibi varyantları barından iki kent geleceğe adeta yön veriyor.

Zenginliğin başkalaşmış hali olan ülkede 2022 yılıyla beraber kripto sektörü de bir hayli canlı. BAE, öncelikle Binance ve diğer borsalara lisans vererek adından söz ettirdi. Şimdi ise bir rapor ülkede kripto varlığa sahip olanların oranını çıkardı.

Raporda, kripto varlığını benimseme oranları düşük değil

Ülkenin Telekomünikasyon ve Dijital Devlet Düzenleme Kurumu (TDRA) tarafından bir rapor yayınlanandı. Bu rapora göre, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) sakinlerinin %11’den biraz fazlası kripto para birimlerine yatırım yaptı. Küresel olarak, Birleşik Arap Emirlikleri şu anda kripto para birimi yatırım oranı açısından onuncu sırada yer alıyor.

Khaleej Times’da yer alan bir raporda, TDRA’nın 2022 Dijital Yaşam Tarzı çalışmasının bulguları, BAE’nin dijital varlıklar için küresel bir merkez olma hedefini gerçekleştirme yolunda ilerleyebileceğini gösteriyor. Ayrıca bu rapora ek olarak, TDRA’nın Dijital Yaşam Tarzı raporundaki bazılarına yönelik ifşaatlar, BAE’nin kripto para birimlerini benimseyen ve düzenleyen ilk ülkelerden biri olma kararını haklı çıkarıyor.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin