Solana tabanlı DEX borsası saldırıya uğradı

Kripto topluluğu, Solana için Eylül ayı fiyatlaması yaptı: Sizce tutar mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ağustos ayı son bulurken artık tahminler bir sonraki aya saklanıyor. Kripto topluluğu bazı varlıklar hakkında fiyat tahmininde bulunuyor. Topluluk bu sefer hedef tahtasına ise Solana’yı aldı.

Piyasada fazla bir geçmişe sahip olmasa da altcoin, kendini çabuk kabul ettirdi. Attığı adımlar sayesinde ve eşsiz bir hız deneyimi varlığın tepelerde kalmasını sağladı. Şimdi ilk 10 içinde sürekliliğini sağlaması oldukça önemli.

Diğer yandan Solana, 2021 yılında yaptığı ATH ile kısa sürede ne kadar büyüdüğünü göstermiş oldu. Ancak şimdilerde o eski halinden eser yok. 100 doların altında kalan kripto para birimi, 3 aylık serüveninde bir hayli fazla aşağı-yukarı oynadı.

Kripto topluluğu Solana fiyatını oyladı

Jerome Powell’ın enflasyonu frenlemek için faiz artırımına ilişkin son haberlerinin ardından kripto para piyasasının tamamı güçlü seviyelerde oynaklıkla karşı karşıya kaldı. kripto yatırımcıları ve trader’ları, merkezi olmayan finansın (DeFi) Solana’nın (SOL) Eylül ayı sonuna kadar nerede işlem göreceğini tahmin etti.

CoinMarketCap’teki topluluk, ‘Fiyat Tahmini’ özelliğini kullanarak SOL tokeninin 30 Eylül 2022’ye kadar nereye geleceğini oyladı. Toplluğun tahminine göre Solana ortalama 43.48$ fiyatla işlem görebilir.

Bu tahminle birlikte topluluk oyları, ‘Ethereum katilinin‘ fiyatının Eylül ayı sonuna kadar, yazının yazıldığı andaki mevcut değerinden %35 veya 11,27 dolara kadar artacağını tahmin ediyor.

Kripto analisti, altcoin için farklı bakıyor

Uzman Altcoin Sherpa, akıllı sözleşme işlevine sahip halka açık blok zinciri Solana için 25 dolarlık düşük aralığını tekrar ziyaret etmeye olasılığını göz önünde bulunduruyor. Sherpa,

“Bence 25 doların en düşük seviyelerinde bir koşu gelebilir. Bunu bir birikim aralığı olarak görürsek düşüşler yeniden değerlendirilebilir.

Görünüşe göre Solana kendisini en son krizinden çıkarmaya çalışıyor. Kendisini ‘dünyanın en hızlı blok zinciri’ olarak adlandırmasına rağmen, 26 Ağustos’tan bu yana hızı yalnızca kontrolsüz bir fiyat düşüşüne doğru ilerliyor.”

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin