featured

Arap yarımadası liderliğe oynuyor: Yardım vakfı, bağışların kripto ile yapılabileceğini söyledi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Arap ülkeleri gelişen ekonomi dünyasının yeni modellerini hayatların entegre etmeye çalışıyor. Özellikle kripto endüstrisinin getirdiklerini düşünen ülkeler bu alanda lider olmayı hedefliyor. Bu anlamda aklımıza ilk olarak Birleşik Arap Emirlikleri geliyor.

Arap ülkesi, geçtiğimiz dönemlerde borsalara sağladığı kolaylıklarla dikkat çekiyordu. Şimdi ise bağışların kripto ile yapılması gündeme geldi. Hatta gündemin ötesinden bizzat bağış yapılmasının önü açıldı.

Birleşik Arap Emirlikleri yardım kuruluşu Al Jalila Vakfı, geçtiğimiz günlerde ülke içinde milat kabul edilecek bir hamleye imza attı. Vakıf, kripto para bağışlarını kabul etme izninin verildiğini duyurdu. Kripto para birimlerini kabul etmek, vakfın en hızlı büyüyen bağış yöntemlerinden biri olarak tanımlanan yöntemle fon almasını mümkün kılıyor.

Kriptoyu kabul etmek vakfın bağış kanallarını genişletecek

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) sağlık kuruluşu Al Jalila Foundation, dijital parayı kabul etme izninin verildiğini açıkladı. Artık yardımsever insanlar, kripto para birimleri aracılığıyla bağışta bulunabilecek. Al Jalila Vakfı, kripto para birimlerini kabul ederek BAE’de bunu yapan ilk kar amacı gütmeyen kuruluş oldu.

Yakın zamanda yayınlanan bir açıklamada, Al Jalila Vakfı ayrıca isimsiz bir “lider kripto para birimi platformu” ile ortaklık kurduğunu aktardı. Vakfın bağış kanallarını genişleten hamle hakkında yorum yapan vakıf CEO’su Abdulkareem Sultan Al Olama şunları söyledi:

“Hayırsever bir kuruluş olarak, yapılacak olan bağışlara güveniyoruz ve dünyanın her yerinden bağışçılara kolaylık sağlamak için bağış kanallarımızı genişletmek için her zaman yenilikçi yollar arıyoruz. Bu nedenle, gelişmekte olan bir bağış toplama kaynağı olarak, dünya çapında artan sayıda kripto kullanıcısına, Al Jalila Vakfı’na bağış yapma fırsatı sağlıyoruz.”

Olama ayrıca, Al Jalila Vakfı’nı ülkede kripto para birimlerinde bağış kabul eden ve fiziksel ve dijital para birimi arasındaki boşluğu kapatan “ilk” sağlık kuruluşu haline getirdiğini söyledi.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin