BNB zincirinde son durum: Ağ sorunsuz çalışıyor mu?

Flaş gelişme! Binance, Arap ülkesinden onay aldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para borsası dediğimizde ilk akımıza gelen şirketlerden biri de Binance. Yaptığı yatırımlarla ve sağladığı hizmetlerle piyasanın lideri olmayı hak ediyor. Binance gibi birçok borsanında avantajlı olduğu biliniyor. Şimdi ise kripto para borsası yeni bir ilke imza attı. Arap ülkesinde bayi olarak çalışmak için uzun uğraşlar veren şirket, sonunda mutlu sona kavuştu.

Günlük ticaret hacminde dünyanın en büyük kripto borsası Binance, Abu Dabi’de kripto para birimleri de dahil olmak üzere sanal varlıklarda komisyoncu bayi olarak faaliyet göstermek için onay aldı. Ancak Binance’in Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgelerinde (MENA) sanal varlık hizmetleri sunmasına izin verecek operasyonları başlatmak için başvuru sürecini tamamlaması gerekiyor.

Gelişme hem şirket için hem de bölge için oldukça önemli. Birleşik Arap Emirlikleri, kriptonun merkezi olmak isterken böyle bir hizmeti onaylaması takdir topladı.

Binance, Abu Dabi için gerekli onayı aldı

Binance, Abu Dabi Global Market’ten ilkesel onay aldı. Düzenleyici kurum, kripto borsasının girişinin “Abu Dabi’nin büyüyen sanal varlıklarına ve blok zinciri ekosistemine yeni bir canlılık katacağını” belirtti.

Abu Dabi Küresel Pazarı (ADGM), stratejik olarak BAE’nin başkentinde bulunan ödüllü bir uluslararası finans merkezi. Üç bağımsız düzenleyici kurumdan oluşuyor. Kayıt Otoritesi (RA), Finansal Hizmetler Düzenleme Otoritesi (FSRA) ve ADGM Mahkemeleri. ADGM’nin görevi, dünya çapındaki büyük finans merkezleri tarafından tanınan uluslararası en iyi uygulamalar doğrultusunda bölgede iş dostu bir ortamı sağlamak.

BAE, kripto borsalarını çekmeye devam ediyor

Birleşik Arap Emirlikleri, son zamanlarda kripto borsaları ve sahipleri için tercih edilen bölge haline geldi. Bu ayın başlarında FTX , Dubai’de bir sanal varlık servis sağlayıcı (VASP) lisansı aldı. Bybit ve Crypto.com’un kripto borsaları da bölgedeki varlıklarını genişletmeyi düşünüyor.

ethereumworldnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin