Bitcoin son durum Risk devam ediyor mu?

Bitcoin son durum: Risk devam ediyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Lider kripto para birimi bu haftaya hızlı bir giriş yapmıştı. Bitcoin, 29 Kasım Pazartesi günü 59.000 doların üstüne kadar çıkmıştı. Ancak burada fazla tutunamayan BTC, yeniden yönünü aşağıya doğru çevirmişti. Aylık kapanışı da 60K altında yapan kripto para birimi riskini sürdürdü. Peki Bitcoin son durum ne?

BTC/USD paritesindeki savaşın sürdüğünü görüyoruz. Bitcoin, ABD Doları karşısında 57.200 direncini kırmak istiyor. Burada önemli bir mücadele veren varlık, 56.000 doların altında bir kapanış yapmaması gerekiyor. Gün kapanışı 56.500 dolar seviyesinin üzerinde gerçekleşti. Ancak izlediği fiyat politikası Bitcoin’i halen riskli bölgede tutuyor.

Bitcoin son durum yatırımcılar için merak ediliyor. Sabah saatlerinde 57.000 doları zorlayan BTC, tutunamadı. Burada tutunamayan lider kripto para birimi yeniden 56.000 dolar seviyelerine indi. Günlük 57.000-57.500 dolar kapanışı ilerlemeyi biraz daha tetikleyebilir. Ancak bu seviyelerin halen düşük olduğunu söylemekte fayda var.

Bitcoin son durum Destek ve direnç seviyeleri

Bitcoin son durum: Destek ve direnç seviyeleri

Piyasanın lider kripto para birimi olarak konumlanan Bitcoin, bir türlü istenilen ralliyi başlatamadı. Ana direnç noktaları olarak 58K ve 60K bölgelerini destek edinememesi riski beraberinde getiriyor. Fiyatı şu an 57.000 doların altında işlem görüyor. 100 saatlik basit hareketli ortalamanın altında kalıyor.

Bitcoin son durum için BTC/USD saatlik grafiğinde 56.100 dolarda sözleşme üçgeni bulunuyor. Eğer 56.000 doların altında net bir kırılım oluşursa yeni düşüşün habercisi olabilir.

Ana deste seviyeleri 56.000 ve 55.000 dolarda bulunuyor. Ana direnç ise 57.000/58.000/58.500 dolar civarında yer alıyor. Burada 56K altı düşüşler sert bir ayı hareketi izletebilir. Bu da 53.500 dolara kadar fiyatı sürükleyebilir. Yukarıda çıkış için boğaların beklentisi ise 60K.

Bitcoin ne kadar?

Bitcoin son durum değerlendirmesi yaptığımız şu sıralarda 1 BTC fiyatı 56.900 dolar.

Bitcoin neden düşüyor?

BTC’nin düşüşü pek çok nedene bağlanıyor. Yeteri kadar hacim girmemesi, kâr satışları ve salgının ayak sesleri etkiliyor. Geçtiğimiz hafta yeni varyant büyük bir satış getirmişti.

Bitcoin ne olur?

Lider kripto para biriminin yönü halen yukarı olarak gözüküyor. Ancak kısa vadeli bir kararsızlık var. Yine de beklentiler henüz bir boğanın bitmediği yönünde.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin