Forbes analisti: “Bitcoin’de kan banyosu olabilir!”
Forbes analisti: “Bitcoin’de kan banyosu olabilir!”

İki teknik gösterge Bitcoin fiyatındaki potansiyel bir düşüşe işaret ediyor.

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bloomberg’e göre, Bitcoin, GTI VERA Band göstergesinin alt sınırının altına düştü. Bunun anlamı boğaların yakıtının bitebileceğinin bir işareti olarak görülüyor. Önde gelen kripto para birimi, 50 günlük hareketli ortalama desteğinin de altına düştü ve bu da Bitcoin’i bir ay önce 14.000 dolara çıkaran yükseliş trendine bir son verebilir.

Bitcoin üzerindeki baskı devam edebilir

Hisse senedi stratejisti Matt Maley,  Miller Tabak + Co.’daki müşterilerine verdiği yeni bir notta, ABD başkanlık seçimleri yaklaşırken Bitcoin ve kripto varlıkları üzerindeki düzenleyici baskının devam edebileceğini söyledi.

Bitcoin 50 günlük MA’nın altına düşüyor, GTI Vera bandını düşürüyor

Bunun aksini düşünen ve düzenlemelerin işe yaramayacağına inanan bazı analistler de bulunuyor. Salı günü Senato’da kripto ve Blockchain düzenlemesiyle ilgili bir duruşma yapan Cumhuriyetçi Mike Crapo, ABD’nin Bitcoin ve diğer kripto para birimleri yasağını başarıyla uygulayabileceğinden şüphelendiğini çünkü Bitcoin’in küresel bir yenilik olduğunu belirtti.

Circle CEO’su Jeremy Allaire’de, dünyanın dört bir yanındaki hükumetlerin kripto varlıklarını ve Blockchain teknolojisini entegre etmek ve desteklemek zorunda kalacağını iddia etti.

Bloomberg

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin