Bitcoin balinası Bloomberg'e BTC'nin geleceğine dair öngörülerini anlattı!
Bitcoin balinası Bloomberg'e BTC'nin geleceğine dair öngörülerini anlattı!

Bitcoin balinası Bloomberg’e BTC’nin geleceğine dair öngörülerini anlattı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Önde gelen bir kripto balinasına göre, daha güçlü ellere sahip kurumsal alıcıların BTC’yi daha yukarı itmesiyle Bitcoin’in şiddetli fiyat dalgalanmaları artık geçmişte kalabilir.

“Bitcoin volatilitesi zamanla daha da azalacak.”

One River Asset Management’ın kurucusu ve CEO’su Eric Peters Perşembe günü Bloomberg’e, “Bitcoin’in olgunluğa giden yolunun fiyatını dengelemeye yardımcı olması gerektiğini” söyledi.

“Bu varlıklarda,  fiyat yükseldikçe daha az oynaklığa yol açacak her türlü refleksif dinamik var. Fiyatlar yükseldikçe, daha güçlü ellere sahip yeni yatırımcı türlerini çekiyorsunuz.”

One River Asset Management, 600 milyon doların üzerinde BTC biriktirdi. Varlık yöneticisi, bu yılın ilk yarısında yaklaşık 1 milyar dolar değerinde Bitcoin ve Ethereum’a (ETH) sahip olmayı bekliyor.

Oynaklık, amiral gemisi kripto para biriminin 2009’da piyasaya sürülmesinden bu yana sektörün adeta merkezinde yer aldı, ancak fiyat hareketlerinin yoğunluğu yıllar içinde önemli ölçüde azaldı. Mart 2020 likidite krizi haricinde, Bitcoin’in günlük oynaklığı 2013’ten beri %10’u aşmadı. Bitpremier verilerine göre 2016’dan bu yana günlük dalgalanma %7’yi yalnızca birkaç kez gölgede bıraktı.

“Çoğu kurumsal firma BTC ile ilgili tartışıyor”

Peters, kurumsal alıcıların Bitcoin’in olgunlaşmasına yardımcı olmak ve geçmişte görülen büyük fiyat dalgalanmalarından kaçınmak için giderek daha hayati bir rol oynayacağına inanıyor.

Peters Bloomberg’e şunları söyledi:

“ABD’deki hemen hemen her büyük, güvenilir kurum bununla ilgili tartışmalar yapıyor.”

Geçmişte Bitcoin’i eleştiren bir ABD finans kurumu olan Goldman Sachs, dijital varlığın olgunlaşmaya başladığını bile kabul etti. Bununla birlikte uzun vadeli istikrar, kuşkusuz daha fazla kurumsal benimsemeye bağlı olacak.

Bankanın küresel emtia araştırma başkanı Jeff Currie geçtiğimiz günlerde CNBC’ye Bitcoin’in piyasayı istikrara kavuşturmak için akıllı para yatırımcılarını çekmesi gerektiğini söyledi.

Guggenheim baş yatırım sorumlusu Scott Minerd’e göre, kısa vadede kurumsal olarak benimsemenin Bitcoin’in fiyatını 30.000 doların üzerinde tutması mümkün değil. Kötü kısa vadeli görüşlerine rağmen, Minerd, BTC’yi uzun vadede geçerli bir varlık olarak nitelendirdi.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin