Yeni bir anket kripto para sektörüne yön verenleri açığa çıkardı!
Bu ülke suç örgütlerinin kripto para kullanımını engellemeye çalışıyor

Yeni bir anket kripto para sektörüne yön verenleri açığa çıkardı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance Research tarafından yapılan yeni bir ankete göre, kripto para kullanıcılarının çoğunun kriptolarını uzun vadeli bir yatırım stratejisinin bir parçası olarak tutmayı tercih ettiği bildirildi.

Kripto para kullanıcılarının çoğu Hodl yapıyor

Perşembe günü yayımlanan anket raporu, ankete katılanların %55’inin uzun vadeli bir yatırım olarak Bitcoin (BTC) gibi kripto para birimlerine sahip olduğunu gösteriyor.

“2021 Küresel Kripto Kullanıcı Endeksi” raporu, 178 ülke ve bölgedeki 61.000’den fazla kripto kullanıcısının girdilerini içeren küresel bir araştırmaya dayanıyor. Anket, 15 Eylül – 25 Ekim 2020 tarihleri ​​arasında gerçekleştirildi.

Binance Research’ün bulgularına göre, ankete katılanların çoğunluğu, kripto paralarını satmaktan ziyade elinde tutmaya meyilli olduğu anlamına gelen “hodling” kavramı nedeniyle esas olarak kripto sahibi olmaya motive olmuştu. Ankete katılanların %39 kadarı, kripto fonlarını hodl stratejisiyle yönettiklerini açıkladı.

Ödemelerde Bitcoin kullananların oranı sadece %11

“Hodlers” kategorisini, %28 ile kriptolarının çoğunu başka kripto satın almak için kullanmayı tercih eden katılımcılar izliyor. Ankete katılanların sonraki% 22’si, kriptolarını esas olarak stake etmek ve borç vermek için kullandıklarını söyledi. Bu kategori, kullanıcıların ağı güvence altına almak veya kripto paralarını kilitlemek için ödül kazanmalarına olanak tanıyan uygulamalardır. Binance Research, devam eden Ethereum 2.0 yükseltmesiyle stake etme işleminin giderek daha popüler hale geldiğinden bahsetti.

Ankete katılanların yalnızca %11’i, dijital paralarını ödemeler için esas olarak kullandıklarını söyledi. Bu da mevcut kripto benimseme seviyesinin kriptodaki günlük ödemelerle ilişkili olmaktan çok uzak olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor.

Ankete katılanların %65’i Bitcoin’e (BTC) sahip ve bu da onu anketteki en popüler seçenek haline getiriyor.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin