Binance Coin ve Verge fiyat analizi: BNB ve XVG nereye gidiyor?
Binance Coin ve Verge fiyat analizi: BNB ve XVG nereye gidiyor?

Binance Coin ve Verge fiyat analizi: BNB ve XVG nereye gidiyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance Coin, satış baskısı nedeniyle 268.6 dolar desteğinin altına düştü ancak 200-SMA’nın üzerinde kaldı. XVG ise yukarı yönlü kanalından ayrılma tehlikesiyle karşı karşıya.

Binance Coin (BNB) fiyat analizi

OBV’deki düşük zirveler, Binance Coin 268.6 dolar desteğinin altına düştüğü ve bir sonraki savunma hattına doğru ilerlediği için satın alma faaliyetinin tükendiğini vurguladı. Şamdanlar hala 200-SMA’nın üzerinde işlem görürken, mevcut kanalın ve uzun vadeli hareketli ortalamanın altında bir düşüş boğa piyasası koşullarını tersine çevirebilir.

Kripto varlık 50-SMA’nın (mavi) altına düştüğünde piyasadaki bazı zayıflıklar zaten vurgulanmıştı. Artı tarafta, MACD’deki yükseliş eğilimi alıcıların üzerindeki baskıyı hafifletebilir. Bir piyasa rallisi haricinde, BNB’nin kısa vadede mevcut kanalı dahilinde işlem yapmasını bekleyebiliriz.

Verge (XVG) fiyat analizi

Verge 0,01 dolar seviyesinde destek bulduktan sonra düşüş koşullarından güçlü bir şekilde geri döndü. Yükseliş trendi en son Haziran 2018’de en son yakaladığı seviye olan 0.033 doların üzerinde yerel bir zirveye yol açtı. Son birkaç işlem seansında bir miktar düşüş görüldü, ancak fiyat hala bir yukarı kanalın sınırları içinde.

Stokastik RSI, fiyattaki zayıflığı vurguladı, ancak endeks yönünü tersine çevirirse yukarı yönlü kanalda tutunabilir. CMF, fiyatla düşüş yönlü bir sapma oluşturdu. Bu, kısa vadeli bir yükseliş sonucuna karşı bir durum. Alt trend çizgisinin altındaki bir hareket, 0,0248 ve 0,0229 dolarlık destek seviyelerini vurgulayacaktır.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin