Kripto para borsalarına gelen günlük yeni kullanıcı sayısı çarpıcı düzeye ulaştı!
Kripto para borsalarına gelen günlük yeni kullanıcı sayısı çarpıcı düzeye ulaştı!

Kripto para borsalarına gelen günlük yeni kullanıcı sayısı çarpıcı düzeye ulaştı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para Haber – Son zamanlarda kaç milyon yeni kripto kullanıcısına sahip olduklarını paylaşan birçok şirket var. Son olarak popüler bir kripto analisti bir tahmin yaptı ve günde kaç yeni bitcoin (BTC) trader’ının kripto borsalarına eklendiğini açıkladı.

Willy Woo, Blockchain analiz firması Glassnode ve Cambridge Alternatif Finans Merkezi tarafından sağlanan verilere dayanarak, blok zincirinde görülen yeni BTC kullanıcılarının sayısının grafikteki pembe çizgi ile gösterildiği gibi arttığını paylaştı.

Woo şöyle devam etti:

“Blockchain’de günde 35.000 yeni kullanıcı var Bu, borsaların şu anda muhtemelen günde yaklaşık 100.000 ek kullanıcı çektiği anlamına geliyor.”

Buna karşılık, çok varlıklı sosyal ticaret platformu eToro, dün yaptığı açıklamada, 2020’de 5 milyondan fazla yeni kayıtlı kullanıcı eklediğini ve yalnızca geçtiğimiz Ocak ayında 1,2 milyon kullanıcı kazanarak 20 milyon kullanıcı kilometre taşına ulaştığını söyledi.

Ayrıca, kripto kartı, alım satım ve borç verme hizmetleri sunan Hong Kong merkezli firma Crypto.com, Şubat ayında yakaladığı 5 milyondan birkaç ay sonra 10 milyon kullanıcıya da eriştiğini duyurdu.

Jack Dorsey’nin Square şirketi ve kriptoyu benimseyen Cash App mobil ödeme uygulaması, 2020’de platformunda “üç milyondan fazla müşterinin” BTC ticareti yaptığını ve bu yıl Ocak ayında “1 milyondan fazla müşterinin” Bitcoin satın aldığını “ortaya çıkardı.

Square ve PayPal verilerini kullanarak, bireysel yatırımcıların bu çeyrekte şimdiye kadar 187.000’in üzerinde BTC satın aldığını, geçen çeyrekte yaklaşık 205.000 BTC satın aldığı bildirildi.

cryptonews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin